Nainen kaatui moottoripyöränsä ja kuoli Pattayalla

Pattaya -

45-vuotias nainen menehtyi törmättyään moottoripyöräänsä kello 3 aamulla tänään, 16. tammikuuta.

Onnettomuus tapahtui Soi Sukhumvit Pattaya 14/1:n edessä Nakluan osa-alueella Banglamungin alueella Chonburissa. Uhri, joka tunnistettiin myöhemmin rouva Wimonmanee Singkuaksi, löydettiin kuolleena kadulta kaatuneen mustan Scoopy i:n vierestä.

Onnettomuuteen reagoineet Sawang Boriboon -pelastajat kertoivat, että 45-vuotias uhri menetti suuren määrän verta ja kuoli. Kukaan ei nähnyt onnettomuutta, mutta poliisi tarkasteli myöhemmin CCTV-materiaalia selvittääkseen, mitä oli tapahtunut. Uhrin ruumis vietiin Banglamungin sairaalaan uskonnollisiin rituaaleihin.


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.