Väitetty taksinkuljettajajoukko hyökkäsi veneiden kuljettajien kimppuun Pattayalla

Pattaya -

Kaksi Pattayan veneiden kuljettajaa teki ilmoituksen Pattayan poliisiasemalle ja syytti väitettyjen taksi-"gangstereiden" jengiä hakkaamisesta "päällekkäisellä alueella".

Tammikuun 11. päivänä klo 30 uhrit, Somchai Thongdee, 15, ja hra Kriengsak Tubtimtong, 40, ilmoittivat valituksistaan ​​Pattayan poliisille. He sanoivat olevansa venekuljettajia ja heidän kimppuun hyökkäsi joukko "taksimafiaa" kauttakulkuasemalla Pohjois-Pattayalla Banglamungin piirin Chonburissa Nakluan osa-alueella.

Kriengsak kertoi poliisille, että hän ja Somchai menivät rauhanomaisesti ratkaisemaan pitkään jatkunutta konfliktia päällekkäisestä alueesta harjoittaakseen liiketoimintaa heidän ja taksinkuljettajien ryhmän välillä. Kilpaileva ryhmä esiintyi kuitenkin yli 30 ihmisen ryhmässä, joista osa oli aseistautunut ampuma-aseilla, Kriengsak väitti. Ryhmä uhkasi ampua hänet ja Somchain ja alkoi hakata heitä.

Kaksi uhria saivat hengenvaarattomia vammoja ja he saivat kolme ommelta.

Pattayan poliisi kertoi The Pattaya Newsille, että he pyytäisivät tutkintaviranomaisia ​​tutkimaan tapahtumapaikan epäiltyjen etsimiseksi. Tapaus oli vahingoittanut Pattayan mainetta, poliisi kommentoi.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.