Väitetty äitimurhaaja, jolla on mielenterveysongelmia, pidätettiin Bangkokissa

Kansallinen -

Mielenterveyspotilas pidätettiin sunnuntaina 15. tammikuuta epäiltynä 61-vuotiaan äitinsä murhasta. Poliisin mukaan epäilty löi äitinsä päätä rautaisella kaasupullon venttiilillä, kunnes tämä kuoli.

Poliisi Lat Krabangin poliisiasemalta sai ilmoituksen tapauksesta kello 3 ja kiiruhti paikalle ensiapuhenkilöstön kanssa. Tapaus sattui nimettömässä nelikerroksisessa kerrostalossa Lat Krabangin kaupunginosassa Bangkokissa.

61-vuotiaan naisen, rouva Chai Chanpremin ruumis löydettiin kolmannen kerroksen huoneesta veren kastelevalta patjalta. Hän oli peitetty peitolla päästä vyötärölle. Kun poliisi löysi naisen, he havaitsivat naisen saaneen vakavia päävammoja. Huoneen lattia oli veren peitossa. Poliisi löysi myös raudan kaasupullon venttiilin, joka oli täynnä verta rouva Chain ruumiin läheltä.

Epäilty, joka sattui olemaan uhrin poika, herra Noi Chanprem, pidätettiin välittömästi paikan päällä. 37-vuotias epäilty oli hiljaa eikä antanut poliisille lausuntoa. Hän pudisti vain päätään ja sulki silmänsä ensimmäisen kuulustelun aikana, poliisi sanoi. Epäilty kuljetettiin Lat Krabangin poliisiasemalle oikeustoimia varten.

Uhrin naapurit kertoivat poliisille kuulleensa 13. klo 9 pahoinpitelystä tuntuvaa ääntä, mutta riitaa ei ilmoitettu. Poliisi uskoi, että epäilty oli lyönyt äitinsä kuoliaaksi rautaventtiilillä.

Uhrin tyttärentytär, joka matkusti tunnistamaan uhrin ruumiin, kertoi poliisille, että epäilty oli mielisairas. Hän kertoi kerran vieneensä epäillyn mielisairaalaan kaksi vuotta sitten, mutta kun tämä oli kotiutettu, hänen mielenterveysoireensa palasivat ja pahenivat, kun hän kieltäytyi ottamasta lääkkeitään.

Tyttärentytär lisäsi, että hän oli aiemmin varoittanut uhria varovaisuuteen, koska hänen poikansa oli väkivaltainen ja että hän asui hänen kanssaan kahdestaan.

Uhrin ruumis toimitettiin poliisisairaalan oikeuslääketieteelliseen laitokseen. Epäilty on pidätettynä odottamaan lääkärintarkastusta mielenterveysongelmiensa selvittämiseksi.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.