Tiikerin ruho löydetty Thaimaan kansallispuistosta

Kuva: ประชาสัมพันธ์ กรม อุทยาน แห่ง ชาติ สัตว์ ป่า และ พันธุ์ พืช

Kansallinen -

Thaimaan metsänvartijat löysivät viisivuotiaan tiikerin nimeltä "Vichit" kuolleena Kamphaeng Phetin maakunnan Mae Wongin kansallispuistosta.

Nakhon Sawanin suojelualueiden aluetoimiston 9:n päällikön Rungroj Asavakultarinin mukaan ruumis löydettiin läheltä puroa 12. tammikuuta.

Tiikerin kerrottiin eksyneen elinympäristöstään Huai Kha Khaengin villieläinsuojelualueelta ennen kuin thaimaalaiset metsänvartijat löysivät sen kuolleena puron läheltä.

Tammikuun 11. päivänä ruumiintutkimuksen jälkeen eläinlääkäri Pimchanok Songmongkol paljasti, että tiikeri oli uros ja painoi noin 100 kiloa. Hän sanoi, että se oli kuollut noin kolme päivää, ja sen kuolemaa eivät luultavasti aiheuttaneet ihmiset, vaan muut eläimet, jotka taistelivat sen kanssa alueesta. Hän totesi myös, että monet urostiikerit asuvat Mae Wongin kansallispuistossa.

Vichit-tiikeri oli syntynyt Huai Kha Khaengin villieläinsuojelualueella viisi vuotta sitten ja muutti Mae Wongin kansallispuistoon viime vuoden helmikuussa. Sen luut säilytettäisiin tulevaa tutkimusta varten, mutta sen nahka ja liha poltettaisiin kansallispuistojen ministeriön politiikan mukaisesti.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.