Pattayan poliisiasema toivottaa uuden päällikön tervetulleeksi

Pattaya -

Pattayan poliisiaseman virkamiehet toivottavat tervetulleeksi uuden johtajan.

Pol. Eversti Thanapong Photi nimitetään Pattayan poliisiaseman johtajaksi 1. helmikuuta 2023. Hän korvaa entisen poliisipäällikön Pol. Eversti Kunlachart Kunlachai, vaikka syytä tähän ei ole raportoitu.

Pattaya News antaa lisätietoja tästä muutoksesta, jos ja kun ne tulevat saataville.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.