Poliisin mukaan Pattayan turistipoliisin tarkastuksen aikana ei löydetty epäiltyjä seksityöntekijöitä

Pattaya -

Pattayan turistipoliisit olivat tyytyväisiä, kun eivät löytäneet laittomia prostituoituja eilisen kiertueen aikana vaarallisissa paikoissa.

Tarkastus, jonka tarkoituksena oli tukahduttaa laiton prostituutio ja joka johtui huolestuneiden kansalaisten valituksista, jotka väittivät prostituoitujen toimineen Pattayassa, tehtiin keskiyöllä 14. tammikuuta ja sitä johti Pol. Everstiluutnantti Pichaya Kheawpluang. Poliisi partioi riskialttiilla paikoilla, kuten Beach Roadilla ja Walking Streetillä, etsiäkseen epäiltyjä ja laittaakseen lentolehtisiä tapahtumapaikkojen etuportteihin varoittamaan turisteja "Ole tietoinen omaisuudestaan ​​äläkä luota vieraisiin".

Turistipoliisi tunnisti Pattayan riskialttiit paikat täynnä turistikohteita, pimeitä ja/tai autiopaikkoja sekä Pattayan rantaa.

Pol. Everstiluutnantti Pichaya kertoi The Pattaya Newsille, että hän asentaisi lisää valoja näihin paikkoihin ja korjaa kaikki rikkinäiset CCTV-kamerat tai leikkaa haitallisia puiden oksia näkyvyyden parantamiseksi.

Eilen illalla hän sanoi, ettei hän löytänyt potentiaalisia prostituutiosta epäiltyjä, mutta jatkaisi säännöllistä partiointia pitääkseen turisteja turvassa.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.