Katsaus tulevaan viikkoon Thaimaan uutisissa: kiinalainen uusivuosi lähestyy

Thaimaa-

Seuraavassa on viikoittainen ominaisuus, jossa me täällä TPN-mediassa esikatselemme tärkeimpiä tarinoita, jotka kehittyvät tai tulevat ensi viikon aikana Thaimaassa, Pattayassa, Phuketissa ja Bangkokissa.

Tällä viikolla keskitymme pääasiassa tulevaan kiinalaisen uudenvuoden juhlaan, joka osuu ensi sunnuntaina 22.

Matkailualan digitaalisen markkinoinnin ykkösalusta Sojern on paljastanut, että Thaimaa on maailman suosituin matkakohde kiinalaisen uudenvuoden aikana.

Thaimaa oli ykkönen 26.75 prosentilla lento- ja matkahauista kiinalaisen uudenvuoden aikana, ja Japani oli toisella sijalla 19.41 prosentilla.

Kiinan, joka äskettäin lopetti Covid Zero -politiikkansa ja avasi rajat uudelleen, odotetaan kuitenkin edelleen asteittaisen saapuvien virtojen ja massiivisen virtauksen vuoksi, koska matkayhtiöt ja lentoyhtiöt pyrkivät edelleen kuromaan kiinni Covid Zero -tilanteen äkilliseen päättymiseen joulukuun lopulla. .

Monien muiden Kaakkois-Aasian ympäröivien maiden odotetaan kuitenkin kompensoivan kiinalaisten matkailijoiden puutetta. Lisäksi Thaimaassa on vahva väestö kiinalais-thaimaalaisia, jotka juhlivat kiinalaista uutta vuotta.

Monissa kaupungeissa, mukaan lukien Pattaya ja muualla Phuketissa, järjestetään uutta vuotta juhlia, festivaaleja, markkinoita ja tapahtumia. Lähes jokainen baari ja yökerho järjestää myös erityisiä juhlia. Viikonlopun odotetaan olevan erittäin kiireinen, ja se on ensimmäinen täysin vietetty kiinalainen uusivuosi kolmeen vuoteen Covid-19:n vuoksi.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/