Pattayan poliisi laajentaa turistien turvatoimia ja partioita Pattaya Beachillä

Pattaya-

Pattayan turistipoliisi kiristää mittauksia varmistaakseen 100-prosenttisen turistien turvallisuuden.

Keskiyön jälkeen tänään (14th), Pattayan kaupungin poliisiryhmä ja asiaankuuluvat viranomaiset partioivat Pattayan rannalla.

Everstiluutnantti Ptchaya Kaewplueng kertoi Pattaya Newsille, että rikoksia oli monia, erityisesti turisteilta varastetun omaisuuden osalta. Monet epäillyt ovat prostituoituja ja ovat vahingoittaneet kaupunkia. Poliisi kiristää toimenpiteitä tällaisten rikosten ehkäisemiseksi.

Ensimmäinen mittaus on Pattaya Beachille perustettava matkailupalvelu- ja tukikeskus, joka oli ollut useiden vuosien ajan pois käytöstä Covid-19-pandemian vuoksi. Poliisit partioivat myös rannalla ja paikallisten hotellien ympäristössä.

Toinen mittaus on lisätä valoja riskialueilla ja korvata rikkoutuneita valoja sekä leikata joitakin puun oksia. Myös riskialueille asennetaan lisää CCTV-kameroita.

Chonburin sosiaalisen kehityksen ja ihmisturvallisuuden viranomaiset tarkastivat myös kodittomat rannalla ja kirjasivat heidät luetteloonsa. Suurimmalla osalla rahasta laulavista vammaisista on henkilökortti vammaisuutta varten. Viranomaiset sallivat busking tai julkisen laulamisen vihjeiden saamiseksi, mutta vain tietyillä alueilla, ja heidän on oltava Thaimaan kansalaisia.

Pattayan viranomaiset ilmoittivat kuitenkin, etteivät he löytäneet Pattaya Beachiltä ketään, joka olisi todennäköisesti prostituoitu, mikä johti moniin mielenkiintoisiin kommentteihin Thaimaan sosiaalisessa mediassa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.