251 lasta katosi viime vuonna Thaimaassa

Thaimaa -

Yhteensä 251 lasta katosi viime vuonna Thaimaassa.

Kadonneiden ihmisten tiedotuskeskuksen päällikkö Eakalak Loomchomkhae kertoi lehdistölle tällä viikolla tiedoista osana lastenpäivää, joka on tänään 14. tammikuuta. Puuttuva luku on suurin luku neljään vuoteen, mikä on 25 prosenttia suurempi kuin viime vuonna.

Näistä 161 heistä pakeni kodeistaan, joita seurasi mielenterveysongelmia, ja kaksi heistä siepattiin. Suurin osa heistä oli 11-15-vuotiaita. Bangkokissa on eniten kadonneita 70 lasta, jota seuraavat Samut Prakan ja Nonthaburi.

Herra Eakalak sanoi, että kadonneiden lasten jäljittäminen on erittäin vaikeaa. Jos joku kuitenkin kadottaa lapsesi, sinun tulee soittaa numeroon 1191. Siitä voi ilmoittaa välittömästi poliisille ilman, että tarvitsee odottaa 24 tuntia.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.