Minne viedä lapsesi Chonburissa lastenpäivänä

Vuosittain tammikuun toisena lauantaina vietettävä Lastenpäivä on erityinen tilaisuus, jota tulee juhlia hauskasti ja jännityksellä, ja Chonburi tarjoaa paljon sitä lapsiperheille. Tässä on joitain ehdotuksia paikoista, joihin lapsesi viedään lastenpäivänä Chonburissa, joka osuu 14. tammikuuta tänä vuonna.

  1. Khao Kheowin avoin eläintarha: Ainutlaatuinen yökokemus nähdä yöeläimiä ja monia muita eläimiä ympäri maailmaa. Vierailijat voivat katsella eläinesityksiä ja ruokkia joitakin eläimiä läheltä. Se on taatusti hauska ja opettavainen kokemus lapsellesi.
  2. Chonburin kaupungintalo: Tämä hallintorakennus tarjoaa kurkistuksen maakunnan historiaan. Lapset voivat osallistua koulutustoimintaan ja peleihin, joissa opetetaan omistautumaan yhteiskunnalle.
  3. Saen Sukin kunnanvirasto: Tämä kunnallinen virasto opettaa lapsille kunnan velvollisuuksia ja kuinka se palvelee yhteisöä. Se on loistava paikka lapsille oppia paikallishallinnon ja sen palveleman yhteisön sisäisestä toiminnasta.
  4. Sattahipin merikilpikonnien suojelukeskus: Tämä keskus on omistettu merikilpikonnien suojelulle ja säilyttämiselle. Sen avulla lapsesi oppii eri merikilpikonnalajeista, niiden luonnossa kohtaamista haasteista ja siitä, kuinka lapsesi voi auttaa suojelemaan tätä ystävällistä olentoa.
  5. Mueangin kunnanvirasto: Tämä paikallishallinnon virasto vastaa yhteisön tarpeiden palvelemisesta Mueangin osa-alueella. Vierailijat voivat osallistua tanssi- ja maalaustoimintaan sekä voittaa ilmaisia ​​lahjoja.
  6. Banglamungin piiritoimisto: Tällä hallituksen virastolla on ratkaiseva rooli Banglamungin alueen hallinnossa ja johtamisessa. Lapset voivat oppia, miten se toimii paikallisen kulttuurin ja matkailualan edistämiseksi ja säilyttämiseksi.
  7. Angsilan kalatori: Nämä vilkkaat markkinat ovat loistava kohde perheille, jotka haluavat kokea paikallista kulttuuria. Vierailijat voivat tutustua markkinoihin ja nähdä laajan valikoiman tuoreita mereneläviä, kuten kalaa, äyriäisiä ja muita meren tuotteita, ja päivän päätteeksi ilmaista ruokaa.
  8. Khun Poon markkinat: Nämä perinteiset thaimaalaiset markkinat ovat loistava kohde perheille, jotka haluavat ostaa ainutlaatuisia tuotteita. Vierailijat voivat tutustua markkinoihin ja nähdä laajan valikoiman tavaroita, kuten perinteisiä vaatteita, käsintehtyjä käsitöitä ja matkamuistoja.
  9. Ban Suanin kunta toimisto: Tämä paikka on paikallishallinnon virasto, joka tarjoaa käsityksen siitä, kuinka kunta palvelee paikallista yhteisöä palveluiden ja tilojen suhteen. Tapahtuma on maksuton, ja he vakuuttavat, että se tulee olemaan yksi Chonburin parhaista huvituksista!
  10. Kuten aiemmin kirjoitimme, niin HERE Pattayan kaupungintalolla Pohjois-Pattayalla on todennäköisesti suurin paikallinen tapahtuma. Lähistöllä olevissa ostoskeskuksissa, kuten Terminal 21 ja Central, järjestetään myös tapahtumia.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.