Venäläinen turisti joutui fyysisen väkivallan kohteeksi, koska hänen väitetään kieltäytyneen maksamasta 60 bahtin baarilaskua Pattayalla

Pattaya -

Pattayalaisen baarin omistaja hyökkäsi väitetyn venäläisen ruokailijan kimppuun, koska tämä kieltäytyi maksamasta 60 bahtin laskuaan. Baarin omistaja väitti, että turisti aloitti riidan lyömällä häntä ensin kasvoihin.

Venäläistä turistia ympäröivät baarivieraat ja Bonsai Barin baarinhoitajat, kun Sawang Boriboonin pelastajat saapuivat kello 2 tänään, 30. tammikuuta. Turisti, joka tunnistettiin vain herra Micheliksi, oli 13-luvun alussa hämmentynyt ja hämmentynyt, ja hänellä oli useita ei-hengenvaarallisia vammoja. Hän oli veren peitossa, kun hän väitti yrittäneen paeta Bonsai Barista, kun häntä pyydettiin maksamaan 50 bahtin baarilasku, baarin omistaja, joka tunnistettiin vain rouvaksi Jane kertoi The Pattaya Newsille.

Baari sijaitsee Nongpruen osa-alueella Banglamungin alueella, Chonburissa. 53-vuotias baarin omistaja Jane väitti, että Michel kieltäytyi maksamasta 60 bahtin välilehteään ja löi häntä kasvoihin yrittäessään paeta baarista.

Jane myönsi, että hän ja hänen työntekijänsä hyökkäsivät miehen kanssa fyysisesti estääkseen häntä pakenemasta. Hän lisäsi myös, että ennen kuin mies yritti paeta, hän kutsui hänen henkilökuntansa viettämään aikaa hänen kanssaan, mutta hänet hylättiin. Hän oli niin vihainen hylkäämisestä, minkä vuoksi oletettiin, että hän kieltäytyi maksamasta roskakoriaan.

Baarin omistaja ja venäläinen turisti kutsuttiin Pattayan poliisiasemalle ratkaisemaan riita. Poliisi kertoi omistajalle, että hänen tulisi käyttää rauhanomaisempaa lähestymistapaa tai soittaa välittömästi poliisille, kun hän on tekemisissä ärsyyntyneiden ulkomaalaisten turistien kanssa, koska hänen toimintansa voisi pilata Pattayan matkailukuvan.

Viranomaiset sanoivat veloittavansa omistajaa, mutta eivät paljastaneet, mitä tarkat syytteet olivat. Venäläinen turisti ei antanut lausuntoja lehdistölle.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.