Reader Talkback Thaimaan tulokset: Mikä on POSITIIVIN kokemuksesi Thaimaasta tai thaimaalaisesta ihmisestä?

KUVA: Workpoint News

Seuraava on eksklusiivinen viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja annamme sinulle viikon vastata siihen eri kanavillamme. Kokoamme monipuolisen valikoiman vastauksia ja mielipiteitä esittelemään teille, arvoisat lukijamme. Tässä tulokset viimeisestä kysymyksestämme…

Viime aikoina kysyimme sinulta seuraavaa:

Mikä on POSITIIIVISIN kokemuksesi Thaimaasta tai thaimaalaisesta ihmisestä?

Jotain kontekstia tähän kysymykseen:

Kuulemme usein negatiivisista tarinoista tai kokemuksista, koska yleensä ihmiset puhuvat enemmän negatiivisista kuin positiivisista kokemuksista. Monilla on kuitenkin paljon hyviä kokemuksia Thaimaasta ja thaimaalaisista, ja haluamme kuulla niistä.

Tässä on se, mitä te, lukijamme, piti sanoa, kun toimittajamme valitsivat joitain monipuolisimpia vastauksia korostaakseen erilaisia ​​näkökulmia. Ilmeisesti wKaikkien mielipiteitä ei voi julkaista tänne, joten valitsimme erilaisia ​​mielipiteitä. Alla olevat näkemykset ja lausunnot ovat lukijan omia eivätkä välttämättä vastaa TPN-median näkemyksiä ja lausuntoja. Vain oikeinkirjoitukseen ja kielioppiin on tehty pieniä muutoksia:

-=-=-=-=-=-=-

Dave @ Rayong-Roadside autonkorjaustapaus noin 10 vuotta sitten:

Tämä muisto erottuu minusta, koska ongelma ratkesi tehokkaasti noin klo 7, kaukana suurista kaupungeista.
Olin matkalla töistä kotiin Amata Citystä 331:tä pitkin Sattahipiin, ja vanhan MX5:n takajarrusatulasta putosi yksi pultti. Pysähdyin syrjään ja pistin pääni pyörän syvennykseen, kun mietin, kuinka pääsen kotiin. Muukalainen moottoripyörällä näki ongelman, ratsasti paikalliseen rautakauppaan, löysi vaihtopultin, osti työkalun, vaihtoi pultin, antoi minulle työkalun, kieltäytyi korvauksista ja ajoi pois!
Minulla on edelleen se pultti, koska niitä on melko vaikea löytää tuossa koossa, jopa netistä.
-=-=-=-=-=-=-
John-Yksi upeimmista asioista, joihin törmään säännöllisesti, on, kun käyn ostoksilla yksin, google-kääntäjän ansiosta en ole oppinut paljoakaan thaita, ja useimmiten ostoksille käydessäni on aina kaksi tai useampia ihmisiä, jotka räjähtävät. auttakaa minua, jotain mitä ei koskaan tapahtuisi Australiassa.
-=-=-=-=-=-=-=-
Deepak TI on käynyt Thaimaassa kolme kertaa ihmiset ovat hyviä ja avuliaita, mutta meistä riippuu kuinka käyttäytymme ihmisten kanssa ja hyvä ruoka hämmästyttävä luonnon kauneus
-=-=-=-=-=-=-=-
Harish B-rauhallinen maa ja myös täsmällisesti upeita ihmisiä täällä Thaimaassa. En ole alkoholisti enkä koskaan tupakoi. Mutta rakastun tähän kauniiseen puhtaaseen maahan…
-=-=-=-=-=-=-
Peter R-Olemme Etelä-Afrikasta, joten Thaimaan merkittävin piirre on rikollisuuden puuttuminen. Voimme kävellä missä tahansa, jopa takakaduilla yöllä, emmekä tunne uhkaa. Jätin avaimeni skootteriimme kolmeksi tunniksi kadulle, eikä kukaan koskenut siihen. Matkapuhelimeni oli rantatuolissa tunnin ajan ja se oli edelleen siellä, kun voin palata. Thaimaalaiset ovat niin ystävällisiä ja nöyriä, että on ollut ehdoton ilo vierailla. Rantojen ja luonnon kauneus on uskomatonta, ja ruoka on kuolematonta. Thaimaa on yksi harvoista paikoista maailmassa, joka on edullinen eteläafrikkalaisille, mitä ei pidä rakastaa?
Palaamme!!
-=-=-=-=-=-=-=-=-
Jackson T-Olen kärsivällisempi kävellessäni Thaimaassa.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

-=-=-=-=-=-=-=-

Etkö saanut tilaisuutta soittaa? Kerro meille sosiaalisen median kanavissamme, alla olevissa kommenteissa tai jos haluat kommentin yksityiseksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. Turvallista viikkoa ja nähdään pian!

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/