Pattayan kaupungin viranomaiset harkitsevat pysäköinnin kieltämistä uudelleen Pattaya Beach Roadin Beach Side -alueella

Pattaya, Thaimaa-

Pattayan kaupungin viranomaiset harkitsevat Covid-19-pandemian aikana käyttöön otetun määräyksen peruuttamista, joka salli pysäköinnin Pattaya Beachin rannan puolella, mutta he eivät ole vielä tehneet lopullisia päätöksiä, kun he kuuntelevat kaikkia mielipiteitä.

Pattayan kaupungin liikennepoliisin mukaan ennen Covid-19-pandemiaa pysäköinti suoraan rannalla oli kiellettyä, jotta liikenne sujuisi sujuvasti. Ulkomaalaisten turistien puutteen ja lähes kolme vuotta suljettujen rajojen vuoksi Covid-19:n vuoksi pysäköinti kuitenkin sallittiin monien rantakauppiaiden vetoomusten jälkeen.

Huolet jo ennestään huononevasta liikenteestä ja palaavista kiinalaisista turisteista ja mahdollisista matkaryhmistä ja linja-autoista ovat kuitenkin nyt nähneet Pattayan liikennepoliisi suosittelevan kiellon palauttamista. Pattayan kaupungin pormestari Poramese Ngampiches ja asiaankuuluvat Banglamungin viranomaiset eivät kuitenkaan ole tehneet lopullista päätöstä ja tutkivat monia eri osapuolia.

Pattaya City on parhaillaan käynnissä Beach Roadin yleisen leventämisprojektin, joka mahdollistaa lopulta enemmän pysäköintiä ja enemmän ajotilaa, mutta todennäköisesti kestää yli vuosi ennen kuin se valmistuu ja tällä hetkellä vain hyvin pieni osa North Pattaya Beachillä. on tekeillä.

On varmasti totta, myöntävät Pattayan kaupungin virkamiehet, että pysäköinnin salliminen on tehnyt Pattaya Beachistä paljon houkuttelevamman kotimaan turisteille Bangkokista ja itäisistä maakunnista. Ulkomaisten matkailijoiden paluun myötä liikennepoliisin huolenaihe on kuitenkin, että se tekee nykyisestä tilanteesta kestämättömän liikennekäsityksestä siihen asti, kunnes Beach Roadin laajennus valmistuu.

Myös ehdotuksia vaihtoehtoisista pysäköintipaikoista ja säännöllisistä kuljetuksista kuunnellaan, Pattaya City lisäsi. Mitä mieltä sinä olet? Kerro meille kommenteissa.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/