Pattaya Business and Tourism Association sanoo, että kotimaanmatkailijat ovat edelleen tärkein painopiste

Pattaya, Thaimaa-

Covid-19-pandemiarajoitusten ja rajojen lievennyksistä huolimatta Pattayan ja Chonburin matkailu- ja yritysjärjestöjen huippujäsenet kertovat paikallisille medioille, että kotimaan matkailu säilyy Pattayan pääpainopisteenä tulevaisuudessa.

COVID-19:n aikana enimmäkseen suljettujen rajojen ja raskaiden rajoitusten vuoksi Pattaya ja Chonburi käänsivät painopisteensä ulkomaanmatkailusta kotimaan matkailuun, erityisesti Bangkokista ja itäisistä provinsseista, kuten Chanthaburista.

Pattaya Business and Tourism Associationin (PBTA) mukaan tämä johti 12.5 miljoonaan kotimaanmatkailijaan Chonburissa ja Pattayassa vuonna 2022. Vain Phuketissa oli enemmän, ja se oli lähellä. Mitä tulee ulkomaisiin matkailijoihin, vaikka Thailand Pass ja muut toimenpiteet peruttiin vuoden 2022 puolivälissä, saapui vain noin 1.5 miljoonaa.

Huolimatta jatkuvasti kasvavasta ulkomaisten matkailijoiden määrästä, PBTA sanoo, että kotimainen matkailu säilyy Pattayalla merkittävänä pysyvänä painopisteenä. PBTA sanoo myös, että useat tulevaisuuden suunnitelmat auttavat edelleen houkuttelemaan kotimaan matkailua.

Nämä suunnitelmat sisältävät viikoittaisia ​​tapahtumia, konferensseja, perhekohteita ja aktiviteetteja sekä jatkuvaa keskittymistä rantojen parantamiseen ja laajentamiseen.

Ennen Covid-19:ää kotimaan matkailu ei ollut Pattayan etusijalla, ja monet Bangkokin turistit valitsivat Bangsaenin tai Hua Hinin Pattayan sijaan. Monet Bangkokin turistit kuitenkin löysivät Pattayan uudelleen ja löysivät uutta kiinnostusta sitä kohtaan lomakohteena pandemian aikana, ja PBTA aikoo laajentaa sitä tulevaisuudessa.

Loppujen lopuksi tämä tarkoittaa vain sitä, että Pattaya on kiireisempi kaikille.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/