Jomtien Beachin laajennus jatkuu, Pattaya Viranomaisten mukaan valmis ranta on verrattavissa Miami Beachiin Yhdysvalloissa

Pattaya, Thaimaa-

Pattayan satamatoimiston johtajan Ekarat Sukantharon mukaan Jomtien Beach aikoo lähitulevaisuudessa jatkaa laajennusprojektiaan Soi 11:n nykyiseltä laajennetulta alueelta Dongtan Beachille.

Ekarat totesi myös, että valmis projekti on hänen mielestään verrattavissa Miami Beachiin Floridassa Yhdysvalloissa.

Jomtien Beach Expansion on ollut usean vuoden projekti yhteensä yli 5 kilometriä ja sitä on häirinnyt useaan otteeseen sekä Covid-pandemia että urakoitsijaongelmat. Projekti keskeytettiin jälleen hetkeksi sesonkiajan huipulla marras-joulukuussa, mutta nyt sen on määrä jatkua pian.

Ekarat ei kertonut tarkkaa aikataulua rannan laajennuksen arvioitulle valmistumiselle, sillä sen on tarkoitus pysäyttää rannikkoeroosio ja parantaa merkittävästi rantaviivaa kokonaisuutena. Laajennettu ranta on ollut Ekaratin mukaan erityisesti kotimaisten thaimaalaisten matkailijoiden suosiossa.

Ekaratin mukaan lopputuote on Aasian Miami Beach. Se jää nähtäväksi, TPN-media huomauttaa. Sillä välin, Läheinen Pattaya Beach paljastettiin äskettäin maailman toiseksi suosituimmaksi ja katsotuimmaksi rannaksi TikTokissa hashtaggauksen ja näkymien perusteella. Kriitikot sanoivat kuitenkin, että tällä ei ollut mitään tekemistä rannan tai valtameren kauneuden kanssa, vaan pikemminkin muiden lähellä olevien "nähtävyyksien" kanssa.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/