UNICEF juhlii 75-vuotista horjumatonta sitoutumista Thaimaan lapsille

BANGKOK, 12. tammikuuta 2023 – UNICEF juhlii 75-vuotista työskentelyään Thaimaan lasten kanssa ja heidän puolestaan, joten kutsumme koko thaimaalaista yhteiskuntaa kansallisena lastenpäivänä jatkossakin priorisoimaan lasten tarpeita ja auttamaan luomaan lupaavan tulevaisuuden jokaiselle lapselle. Näiden 75 vuoden aikana UNICEF on työskennellyt Thaimaan hallituksen ja kumppaneiden kanssa parantaakseen lasten elämää ja edistääkseen heidän oikeuksiaan kaikilla osa-alueilla, mukaan lukien terveyteen, koulutukseen, haittojen suojeluun ja yhteiskuntaan osallistumiseen.

Tätä yhteistä sitoumusta juhlitaan julkisesti a uusi videosarja nimeltä Commitment For Children, joka alkaa tänään ja on käynnissä ympäri vuoden UNICEF Thaimaan sosiaalisen median kanavilla. Sarjan aloittaa UNICEFin Thaimaan edustaja Kyungsun Kim, UNICEFin ystävä Min Pechaya Wattanamontri ja Watwareee Chaimongkol, UNICEFin nuorten neuvoa-antavan komitean jäsen, jotka lupaavat edistää ja suojella lasten, erityisesti haavoittuvimpien, hyvinvointia. UNICEF jatkaa yhteistyötä kaikkien kumppaneiden kanssa muuttaakseen nämä sitoumukset pysyviksi myönteisiksi muutoksiksi.

Thaimaan lapset ja nuoret käyttävät paljon sosiaalista mediaa vapaa-ajallaan pysyäkseen ajan tasalla uusimmista trendeistä ja pitääkseen yhteyttä.

UNICEFin työ Thaimaassa on jo saavuttanut monia historiallisia, henkeä pelastavia virstanpylväitä. Joitakin näistä ovat ensimmäinen valtakunnallinen rokotusohjelma tuberkuloosia vastaan ​​vuonna 1953, proteiinin puutteen lievittämiseen luotu koulumaito-ohjelma 1960-luvulla, varhaiskasvatuksen ja peruskouluopetuksen edistäminen vuonna 1964, suolan jodioinnin takaava lainsäädäntö vuonna 2011 sekä rokotteen hyväksyminen. Child Support Grant on tärkeä lasten sosiaaliturvajärjestelmä vuonna 2015.

"Lasten elämä Thaimaassa on parantunut lähes huomaamattomasti viimeisten 75 vuoden aikana, ja UNICEF on ylpeä osasta, jota olemme esittäneet tällä matkalla", sanoi Kyungsun Kim, UNICEFin Thaimaan edustaja. ”Lasten elämän kaikilla osa-alueilla on vuosikymmenten aikana saavutettu suuria saavutuksia. Thaimaa on mahdollistanut lasten selviytymisen ja poistanut äärimmäisen köyhyyden samalla kun mahdollisuus saada syntymärekisteröinti, rokotukset, terveydenhuolto ja peruskoulutus on lähes universaalia.

Nuoret kylätytöt nauravat ääneen, kun yksi suurlähettiläistä luki heille kirjaa Khun Yuamin alueella, Mae Hong Sonin maakunnassa Thaimaassa.

Thaimaan taloudellisen ja sosiaalisen kehityksen myötä myös UNICEFin rooli maassa on kehittynyt. UNICEFin kumppanuus Thaimaan hallituksen kanssa on siirtynyt avunantaja-vastaanottaja-suhteesta strategisempaan ja yhteistyökykyisempään kumppanuuteen, jossa keskitytään tukemaan maata kehittämään omaa kykyään ja asiantuntemustaan ​​toteuttaa pitkän aikavälin visionsa lapsista. Samaan aikaan UNICEF on työskennellyt laajentaakseen thaimaalaisten mahdollisuuksia olla avainroolissa haavoittuvien lasten tukemisessa sekä Thaimaassa että ulkomailla lahjoituksin tai vapaaehtoistyön kautta palauttaakseen takaisin yhteisöilleen.

Nykyään UNICEF tekee yhteistyötä hallituksen, kansalaisyhteiskunnan, yksityisen sektorin, tiedotusvälineiden, korkeakoulujen sekä lasten ja nuorten kanssa yhdessä luodakseen ratkaisuja, jotka takaavat jokaiselle Thaimaan lapselle yhtäläiset oikeudet.

"Kun juhlimme näitä saavutuksia lastenpäivänä, pohdimme myös thaimaalaisten lasten elämää tänään ja tulevaisuudessa", Kyungsun Kim jatkoi. ”Vaikka niin paljon on jo saavutettu ja voidaan saavuttaa myös tulevaisuudessa, edessä on monia haasteita, kuten jatkuvat COVID-19:n sosioekonomiset vaikutukset, konfliktit, ilmastokriisi ja lisääntyneet erot. Nämä ennennäkemättömät haasteet vaativat ennennäkemätöntä sitoutumista, vaivaa ja investointeja kaikilta yhteiskunnan jäseniltä. Kuvitellaksemme jokaisen lapsen tulevaisuuden uudelleen meidän on vahvistettava kumppanuuksiamme ja työskenneltävä entistä innovatiivisemmin. UNICEF ei lepää ennen kuin jokaiselle Thaimaan ja maailman lapselle on annettu mahdollisuudet, jotka he ansaitsevat toteuttaa potentiaalinsa.

Katso videoita: Sitoutuminen lapsille: https://bit.ly/Commitment4Children

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/