Australialainen nainen juoksee yli ja tappaa Street Painterin Pattayassa

Pattaya -

Australialainen kuljettaja ajoi vahingossa työssään katumaalariin ja tappoi tämän Pattayalla eilen 11. tammikuuta.

Ulkomaalainen kuljettaja oli kauhuissaan ja järkyttynyt saatuaan ilmoituksen, että hän oli ajanut kuolemaan uhrin, Mr. Prasit Kabphetin, yli, joka maalasi tietä Wongamat Residence Condominiumin sisäänkäynnin kohdalla Soi 16:ssa Nakluan osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburissa.

CCTV-materiaalista selvisi, että 62-vuotias australialainen, rouva Michelle Ann Eddy, näytti olevan täysin tietämätön Mr. Prasitista, kun hän käänsi ajoneuvonsa kulman taakse päästäkseen sisään huoneistonsa etuportista, jossa 45-vuotias uhri oli. toimiva maalaus. Kuljettaja ajoi sitten uhrin yli ja jatkoi ajamista hänen parkkipaikalleen, jossa joku ryntäsi kertomaan hänelle, että hän oli ajanut miehen yli.

CCTV havaitsi myös, että Mr. Prasit työskenteli selkä päätietä päin, eikä näyttänyt ymmärtävän australialaisen naisen autoa, joka tuli esiin kulmasta ja lähestyi häntä takaapäin.

Uhrin kollega, Mr. Somphan Sangsuwan, 32, kertoi The Pattaya Newsille, että uhri maalasi ulkomaalaisen asuntoon johtavaa tietä kello 2. Mr. Somphan meni vessaan vain tullakseen takaisin näkemään ystävänsä itkevän tuskissaan.

Vakavien vammojensa vuoksi mies menehtyi nopeasti, kertoivat Sawang Boriboon -pelastajat.

Rouva Eddy vietiin Pattayan poliisiasemalle, jossa hän myönsi aiheuttaneensa onnettomuuden. Hän sanoi, ettei nähnyt uhria työskentelemässä tiellä ja oli järkyttynyt, kun hän huomasi miehen kuolleen. Hän jatkaa oikeudellisia menettelyjä ja kuvataan yhteistyöhaluiseksi. Pattayan poliisi ei julkaissut tarkkoja syytteitä.

Prasitin ruumis on edelleen Banglamungin sairaalassa lehdistön ajan.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

 

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.