360 miljoonan bahtin online-uhkapelipaikka murrettiin Pattayalla

KUVA: Nation TV

Pattaya -

Uhkapelien vastainen poliisi teki ratsian Pattayalla sijaitsevaan asuntoon piilotettuun laittomaan nettipelaamiseen, jossa tapahtui yli 360 miljoonan bahtin arvoisia rahoitustoimia.

Eilen, tammikuun 11. päivänä, suoritettu ratsi käynnistettiin "Paris99th"-nimisen online-uhkapelisivuston purkamiseksi. Poliisi jäljitti verkkosivuston ylläpitäjien sijainnin ja havaitsi, että sitä pidettiin Banglamungin kaupunginosassa Chonburissa, ylellisessä asuntohuoneistossa. Poliisi on salannut asunnon nimen tutkinnan ajaksi.

Neljä epäiltyä (yksi mies ja kolme naista) pidätettiin asunnosta. Kaksi kannettavaa tietokonetta, neljä näyttöä, kolme älypuhelinta ja muita laitteita takavarikoitiin yhteensä 100,000 XNUMX bahtin arvosta.

Poliisi kertoi paikallisille tiedotusvälineille, että verkkosivustolla oli yli 200,000 360 pelaajatiliä XNUMX miljoonalla bahtilla. Epäillyt ovat poliisin vangittuna lehdistön ajan syytettynä salaisesta yhteistyöstä, jonka tarkoituksena on kannustaa muita pelaamaan tai pelaamaan luvattomissa sähköisissä medioissa ja edistämään rahapelitoimintaa ilman asianmukaista lupaa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.