Epäonninen Pattayan pelastaja pelkää ja putoaa autostaan ​​Pythonin karattua kuorma-auton sängyllä

Pattaya -

Pelastaja sai vakavan päävamman putottuaan kuorma-auton sängystä ja osuttuaan päähänsä, kun hänen pyydystämänsä python pakeni yhtäkkiä.

Pattaya Emergency Responder Unit -yksikköön otettiin yhteyttä tänään, 11. tammikuuta, klo 2, jotta saatiin kiinni valtava python, joka väijyy Pattaya Park -hotellin lähellä, joka sijaitsee osoitteessa Soi 12 Banglamungin Nongpruen osa-alueella Chonburissa.

Yli 4 metriä pitkä peto oli piilossa puussa, kun pelastusryhmä saapui hakuvälineineen.

Tiimi onnistui pitämään käärmeen lannoitesäkkiin ja nostamaan sen kuorma-auton sängyn päälle kuljettaakseen sen uuteen paikkaan kaukana asuinalueelta. Kaksi pelastajaa, mukaan lukien herra Nikorn Nakprasit, istuutui vapaaehtoisesti kuorma-auton sängylle valvomaan olentoa.

Kun kuorma-auto oli matkalla alas Thappraya Roadia Jomtien Second Roadille, python kuitenkin pakeni yhtäkkiä.

Tämä sai herra Nikornin täysin yllättäen ja sai hänet putoamaan taaksepäin kuorma-autosta ja hakkaamaan päätään, sanoi hänen ystävänsä, herra Yuttanan Fuengfoo, joka istui takana hänen kanssaan. 48-vuotias sai vakavan päävamman, ja Sawang Boriboon -pelastajat veivät hänet Pattayan sairaalaan.

Yuttanan Fuengfoo sanoi, että uhri istui kuorma-auton sängyn reunalla. Hän lisäsi, ettei hän voinut saada putoavan ystävänsä kiinni ajoissa.

Python sen sijaan on päästetty turvallisesti takaisin luontoon.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.