Epäonninen Pattayan pelastaja pelkää ja putoaa autostaan ​​Pythonin karattua kuorma-auton sängyllä

Pattaya -

Pelastaja sai vakavan päävamman putottuaan kuorma-auton sängystä ja osuttuaan päähänsä, kun hänen pyydystämänsä python pakeni yhtäkkiä.

Pattaya Emergency Responder Unit -yksikköön otettiin yhteyttä tänään, 11. tammikuuta, klo 2, jotta saatiin kiinni valtava python, joka väijyy Pattaya Park -hotellin lähellä, joka sijaitsee osoitteessa Soi 12 Banglamungin Nongpruen osa-alueella Chonburissa.

Yli 4 metriä pitkä peto oli piilossa puussa, kun pelastusryhmä saapui hakuvälineineen.

Tiimi onnistui pitämään käärmeen lannoitesäkkiin ja nostamaan sen kuorma-auton sängyn päälle kuljettaakseen sen uuteen paikkaan kaukana asuinalueelta. Kaksi pelastajaa, mukaan lukien herra Nikorn Nakprasit, istuutui vapaaehtoisesti kuorma-auton sängylle valvomaan olentoa.

Kun kuorma-auto oli matkalla alas Thappraya Roadia Jomtien Second Roadille, python kuitenkin pakeni yhtäkkiä.

Tämä sai herra Nikornin täysin yllättäen ja sai hänet putoamaan taaksepäin kuorma-autosta ja hakkaamaan päätään, sanoi hänen ystävänsä, herra Yuttanan Fuengfoo, joka istui takana hänen kanssaan. 48-vuotias sai vakavan päävamman, ja Sawang Boriboon -pelastajat veivät hänet Pattayan sairaalaan.

Yuttanan Fuengfoo sanoi, että uhri istui kuorma-auton sängyn reunalla. Hän lisäsi, ettei hän voinut saada putoavan ystävänsä kiinni ajoissa.

Python sen sijaan on päästetty turvallisesti takaisin luontoon.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.