Pattayan Story-ravintola on nyt valmis tarjoilemaan herkullisinta papaijasalaattia ja monia muita thaimaalaisia ​​ruokia

Pattaya -

Hei! Etsitkö jotain mausteista ja herkullista kokeilla Pattayasta? Älä etsi enää! Story-ravintola on nyt valmis tarjoilemaan joitain suussa sulavia papaijasalaatteja.

The Storyn papaijasalaatti, joka tunnetaan myös thaikielenä Som Tamina, valmistetaan tuoreimmista aineksista ja sekoitetaan keskenään perinteisellä tavalla. Makean, hapan, mausteisen ja suolaisen makujen yhdistelmä saa makuhermosi tanssimaan.

The Storyn papaijasalaatti maistuu parhaiten tahmean riisin kanssa, mutta se sopii myös täydellisesti muiden ruokien, kuten kuuluisien curryjen tai friteereiden kanssa. Et myöskään voi jättää väliin heidän Tom Yum Kungia, klassista thaimaalaista keittoa, jossa on katkarapuja, sieniä ja sitruunaruohoa, joka on maukasta.

Tule kokeilemaan The Story -ravintolaa, joka sijaitsee osoitteessa Soi Thap Phraya 15 Jomtienissa, Rage Gymia vastapäätä. Ja jos sinulla on kysyttävää, soita numeroon 11 9 093.


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.