Pattayan poliisi jatkaa ratsioita paikkoihin, joiden väitetään rikkovan lakisääteisiä sulkemisaikoja

Pattaya -

Pattayan poliisi jatkoi sotaa viihdepaikkoja vastaan, joiden väitetään avautuneen laillisen sulkemisajan 2 jälkeen.

Banglamungin piiripäällikön Phisit Sirisawatdinukulin johtamat lainvalvontaviranomaiset lähtivät kierrokselle Pattayassa tänä aamuna 3. tammikuuta klo 30 ylläpitääkseen rauhaa ja varmistaakseen, että kaikki tapahtumapaikat ovat laillisten sulkemisaikojen mukaisia.

Kuitenkin Mr. Phisit paljasti Pattaya Newsille, että tietyt tapahtumapaikat olivat edelleen avoinna ja turistit juovat ja nauttivat olostaan. Hän sanoi, että hänen piti tuoda lisää voimia tapahtumapaikkojen tutkimiseen, mutta muita rikkomuksia ei löytynyt kuin sen, että tapahtumapaikat toimivat ja myivät alkoholijuomia yli lain aikojen.

Tapahtumapaikan ylläpitäjät, joiden nimiä ei voitu tunnistaa, vietiin Banglamungin poliisiasemalle oikeustoimia varten. Banglamungin piiripäällikkö lisäsi, että vaikka Pattaya oli matkailualue, ihmisten ei silti pitäisi juoda myöhään, koska he voivat tuntea olonsa uneliaaksi ja päihtyneeksi, mikä voi johtaa liikenneonnettomuuksiin.


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.