Fire Guts 7-11 ja kuusi muuta rakennusta Chonburissa

Chonburi -

Poliisi tutkii tulipalon syytä, joka tuhosi yhden 7-11 päivittäistavarakaupan ja kuusi rakennusta Chonburin Ban Buengin alueella aikaisin tänä aamuna 11. tammikuuta.

Palosta ilmoitettiin kello 3 aamulla, ja se levisi nopeasti yhdestä 7-11 myymälästä kuuteen ympäröivään rakennukseen aiheuttaen merkittäviä vahinkoja Chonburi-Ban Bueng Roadin alueelle Ban Buengin osa-alueella. Palomiehet hälytettiin paikalle, ja ne saivat palon hallintaan noin kello 4 aamulla, mutta ei ennen kuin se oli aiheuttanut merkittäviä vahinkoja rakennuksille.

Palon syttymissyy on toistaiseksi tuntematon, ja Chonburin poliisi tutkii sitä. Henkilövahinkoja ei ole raportoitu, mutta rakennuksille ja 7-11 myymälälle aiheutuneet vahingot ovat huomattavia.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.