Fire Guts 7-11 ja kuusi muuta rakennusta Chonburissa

Chonburi -

Poliisi tutkii tulipalon syytä, joka tuhosi yhden 7-11 päivittäistavarakaupan ja kuusi rakennusta Chonburin Ban Buengin alueella aikaisin tänä aamuna 11. tammikuuta.

Palosta ilmoitettiin kello 3 aamulla, ja se levisi nopeasti yhdestä 7-11 myymälästä kuuteen ympäröivään rakennukseen aiheuttaen merkittäviä vahinkoja Chonburi-Ban Bueng Roadin alueelle Ban Buengin osa-alueella. Palomiehet hälytettiin paikalle, ja ne saivat palon hallintaan noin kello 4 aamulla, mutta ei ennen kuin se oli aiheuttanut merkittäviä vahinkoja rakennuksille.

Palon syttymissyy on toistaiseksi tuntematon, ja Chonburin poliisi tutkii sitä. Henkilövahinkoja ei ole raportoitu, mutta rakennuksille ja 7-11 myymälälle aiheutuneet vahingot ovat huomattavia.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.