Thaimaan pääministeri liittyy uuteen poliittiseen puolueeseen

KUVA: Thaipost

Kansallinen -

Nykyinen pääministeri kenraali Prayut Chan-o-cha ilmoittautui virallisesti Ruam Thai Saang Chart (United Thai Nation) -puolueen jäseneksi maanantaina 9. tammikuuta.

Hänen debyyttitapahtumansa isännöi upeasti Bangkokin Queen Sirikit National Convention Centerissä, ja siihen osallistui yli 10,000 XNUMX osallistujaa, mukaan lukien Ruam Thai Saang Chartin johtaja Pirapan Salirathavibhaga.

Pääministeri päätti lopulta jättää vanhan poliittisen liittoumansa Palang Pracharathin useiden tiedotusvälineiden raportoimien viikkojen huhujen jälkeen.

Kenraali Prayut, joka on myös puolustusministeri, kertoi kannattajilleen, että hän halusi pysyä pääministerinä, ei siksi, että hän kaipaisi valtaa tai henkilökohtaisia ​​etuja, vaan koska hän kunnioitti Thaimaan demokraattista järjestelmää ja maan on mentävä eteenpäin.

Siitä huolimatta, vaikka hänet valittaisiin pääministeriksi seuraavassa äänestyksessä, kenraali Prayut voi pysyä virassa vain kaksi vuotta neljän sijasta perustuslakituomioistuimen päätöksen, jonka mukaan hänen pääministerikautensa pitäisi päättyä vuonna 2025.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.