Oikeusministeri korvaa lähes miljoona bahtia Mountain B Clubin tulipalon uhreille Chonburissa

Chonburi -

Thaimaan oikeusministeri maksoi 954,104 12 bahtia korvauksia XNUMX:lle Mountain B -klubin tulipalossa. tappoi 26 pubin kävijää ja loukkaantui paljon enemmän 5. elokuuta 2022.

Ministeri Somsak Thepsutin luovutti henkilökohtaisesti korvausrahat 12 tulipalon uhrille Sattahipin piiritoimistossa Chonburissa eilen 10. tammikuuta.

Hän sanoi, että uhreille annettaisiin jatkuvasti taloudellista apua oikeuksien ja vapauksien suojeluosaston periaatteiden mukaisesti. Ensimmäinen korvauserä, yhteensä 2.17 miljoonaa bahtia, jaettiin 19 uhrille 19 ja toinen erä, arvoltaan 2022 miljoonaa bahtia, jaettiin 1.9 uhrille.

57 ihmistä on kuollut tai loukkaantunut Mountain B -klubin tulipalo joka tapahtui Chonburin Sattahipin alueella tammikuun 10. päivänä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.