Oikeusministeri korvaa lähes miljoona bahtia Mountain B Clubin tulipalon uhreille Chonburissa

Chonburi -

Thaimaan oikeusministeri maksoi 954,104 12 bahtia korvauksia XNUMX:lle Mountain B -klubin tulipalossa. tappoi 26 pubin kävijää ja loukkaantui paljon enemmän 5. elokuuta 2022.

Ministeri Somsak Thepsutin luovutti henkilökohtaisesti korvausrahat 12 tulipalon uhrille Sattahipin piiritoimistossa Chonburissa eilen 10. tammikuuta.

Hän sanoi, että uhreille annettaisiin jatkuvasti taloudellista apua oikeuksien ja vapauksien suojeluosaston periaatteiden mukaisesti. Ensimmäinen korvauserä, yhteensä 2.17 miljoonaa bahtia, jaettiin 19 uhrille 19 ja toinen erä, arvoltaan 2022 miljoonaa bahtia, jaettiin 1.9 uhrille.

57 ihmistä on kuollut tai loukkaantunut Mountain B -klubin tulipalo joka tapahtui Chonburin Sattahipin alueella tammikuun 10. päivänä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.