540 Thaimaan kuljettajien liikennepistettä vähennetty uusien sääntöjen ensimmäisenä päivänä

KUVA: Nitchawee Chartsuriyapat

Thaimaa-

Liikennepisteet on vähennetty XNUMX thaimaalaiselta kuljettajalta uuden liikennejärjestelmän ensimmäisenä päivänä.

Edellinen tarinamme:

Liikennepistevähennysjärjestelmä on otettu virallisesti käyttöön Thaimaassa eilen 9 ja se muuttaa Thaimaan pahamaineisten liikennerikkomusten oikeusseuraamuksia lopullisesti.

Thaimaan kuninkaallisen poliisin tiedottaja kenraalimajuri Archayon Kraithong kertoi tänään (10. tammikuuta), että 540 kuljettajaa on vähennetty ensimmäisenä päivänä. Järjestelmän tarkoituksena on parantaa ajokäyttäytymistä ja vähentää liikenneonnettomuuksia.

Kolme parasta vähennettiin pistettä:

  1. Ajoneuvojen käyttö ilman asianmukaista ajoneuvoveroa tai verotodistusta (233 kuljettajaa)
  2. Käyttää ajoneuvoja, joissa ei ollut ajorekisterikilpeä (81 kuljettajaa)
  3. Nopeusrajoituksen ylittäminen (63 kuljettajaa)

Kenraalimajuri Archayon sanoi, että kuljettajat voivat tarkistaa pisteensä E-Ticket PTM -sivuston ja KHUB DEE -sovelluksen kautta.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Thaimaan liikenteen vihjelinjaan numeroon 1197.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.