Suosituimmat kansalliset tarinat viime viikolta: kiinalaiset saapuivat Thaimaahan, hänen kuninkaallinen prinsessansa on tajuttomana ja paljon muuta

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN -maajoukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL-tarinoihin viime viikolta maanantaista 2. tammikuuta 2023 sunnuntaihin 8. tammikuuta 2023. Ne eivät ole mitenkään erityisen tärkeitä, mutta ne ovat lueteltu julkaisupäivän järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat!

  1. Thaimaan katastrofien ehkäisy- ja lieventämisosasto (DDPM) raportoi 5. tammikuuta yhteensä 241 tieliikenneonnettomuudesta, joissa loukkaantui 253 ja kuoli 25, seitsemäntenä päivänä (4. tammikuuta) "Uudenvuoden seitsemän vaaran päivää" -liikenneonnettomuuksien kampanjassa.Eniten tapaturmia sattui Surat Thanissa (79). Eniten loukkaantuneita oli Kanchanaburissa (81). Chiang Raissa on eniten kuolonuhreja (15).
  2. Kiinalaiset turistit saapuvat Thaimaahan ensimmäisellä turistilennolla lähes kolmeen vuoteen 9. tammikuutath, 2023.

Thaimaa markkinoi kiinalaisia ​​turisteja tullakseen takaisin "kostomatkailijoiksi".

Thaimaan siviili-ilmailuviranomaisen (CAAT) mukaan kolme Thaimaan lentoasemaa valmistautuu ottamaan vastaan ​​vähintään 20 lentoa Kiinasta päivässä vuoden 2023 kolmen ensimmäisen kuukauden aikana 11. tammikuuta alkaen.

3. Vaikuttava thaimaalainen virologi sanoi, että lännestä matkustavien turistien uudet Covid-19-kannat ovat huolestuttavampia kuin Kiinasta matkustavien turistien vanhemmat kannat.

Tohtori Yong Poovorawan ilmestyi 6. tammikuuta hälventämään thaimaalaisten huolia Covid-19-tartuntojen noususta Kiinan tulevan matkustusrajoitusten lieventämisen valossa 8. tammikuuta alkaen.

4. Vuoden 2023 ensimmäinen Full Moon Party pidettiin Rin Beachillä Baan Tain osa-alueella, Koh Phanganin alueella.

Tämä tämän vuoden ensimmäinen Full Moon Party toivotti tervetulleeksi yli 20,000 100 turistia, jotka ovat tuottaneet vähintään XNUMX miljoonaa bahtia.

5. Thaimaan kuninkaalliset lääkärit totesivat, että hänen kuninkaallinen korkeutensa prinsessa Bajrakitiyabha Narendiradebyavati ei ole vieläkään palannut tajuihinsa sydänsairauksien vuoksi.

Hänen kuninkaallinen korkeutensa pysyy tajuttomana, virasto sanoi, ja saa antibiootteja tarkasti seurannassa. 

Ja siinä kaikki tälle viikolle. Kiitos kuten aina, että luit Pattaya News / TPN News! 

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.