Thaimaa toivottaa suurenmoisesti tervetulleeksi ensimmäisen kiinalaisen turistilennon noin kolmeen vuoteen

KUVA: Dailynews - เดลินิวส์ออนไลน์/ ภมร มานะพรชัย

Kansallinen -

269 ​​kiinalaista turistia Kiinan Xiamenista on laskeutunut Thaimaan Suvarnabhumin lentokentälle tänään 9. tammikuuta.

Ensimmäinen ryhmä kiinalaisia ​​vierailijoita saapui lentokentälle klo 12, ja kolme näkyvää hymyilevää thaimaalaista ministeriä toivotti heidät lämpimästi tervetulleiksi: kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul, liikenneministeri Saksayam Chidchob ja matkailu- ja urheiluministeri Pipat Ratchakitprakarn. .

Anutin, joka kertoi lehdistötilaisuudessa lentokentällä, että a ulkomaalaisten matkailijoiden vaatimus Covid-rokotuksesta on peruttu, laittoi kukkaseppeleitä turistien kaulaan ja jakoi tervetuliaislahjoja yhdessä muiden ministerien ja lentoasemavirkamiesten kanssa.

KUVA: Dailynews – เดลินิวส์ออนไลน์/ ภมร มานะพรชัย

Tämä Xiamen Airin lennolla MF833 matkustava kiinalaisten turistien ryhmä on ensimmäinen kiinalainen turistilento, joka laskeutui Thaimaahan sen jälkeen, kun Kiina hillitsi tiukkoja matkustusrajoituksiaan sunnuntaina 8. tammikuuta.

Kiinan rajat olivat pääosin suljettuna kolme vuotta Covid-19-pandemian ja Covid nolla -politiikan vuoksi.

15 Manner-Kiinasta tulevaa lentoa, joissa on 3,464 300,000 matkustajaa, on määrä saapua kuningaskuntaan tänään, kun taas viranomaiset odottavat vastaanottavansa vähintään 2023 XNUMX kiinalaista kävijää vuoden XNUMX kolmen ensimmäisen kuukauden aikana.

KUVA: Dailynews – เดลินิวส์ออนไลน์/ ภมร มานะพรชัย
KUVA: Dailynews – เดลินิวส์ออนไลน์/ ภมร มานะพรชัย

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.