Venäläisturistien väitetään menettäneen Pattayalla tuhansia dollareita, joita säilytettiin hotellin kassakaapeissa

Pattaya -

Kaksi venäläistä turistia teki eilen 8. tammikuuta erillisissä tapauksissa poliisille ilmoituksen väittäen, että heidän rahansa olivat kadonneet samassa Pattaya-hotellissa olevaan tallelokeroon.

Ensimmäinen uhri, herra Oleg Gipke, tuli ilmoittamaan tapauksesta Pattayan poliisiasemalle kello 10. Hän kertoi poliisille, että hän yöpyi hotellissa Pattayassa ja piti 5,000 dollaria hotellin tarjoamassa tallelokerossa.

Pattayan poliisi on salannut hotellin nimen lisätutkintaa odotettaessa.

Mr. Gipke sanoi, että hän huomasi 4. tammikuuta kassakaapissa epäsäännöllisyyden, vaikka hän ei kuvaillut sen luonnetta. Sitten hän avasi kassakaapin, laski rahansa ja huomasi, että hänen rahapinostaan ​​puuttui noin 1,000 XNUMX dollaria. Sitten hän pyysi hotellin henkilökuntaa tarkistamaan CCTV-tallenteet, mutta hän kieltäytyi, koska henkilökunta sanoi, että hänen on ensin tehtävä ilmoitus poliisille. Tämä johti siihen, että herra Gipke raportoi valituksestaan ​​poliisille eilen illalla.

Oli epäselvää, miksi alkuperäinen tapaus ja poliisiraportti viivästyivät.

Toinen tapaus, joka oli lähes täsmälleen samanlainen kuin Gipken tapaus, tapahtui Venäjän kansalaisen Natalina Chernovan kanssa.

Hän tuli myös ilmoittamaan kadonneesta käteisrahastaan ​​eilen Pattayan poliisiasemalle ja sanoi, että hänen 4,000 16,000 dollarin arvoiset rahansa olivat kadonneet hänen XNUMX XNUMX dollarin pinosta. Neiti Tšernova sanoi, että hän piti rahansa tallelokerossa ja hän yöpyi samassa hotellissa herra Gipken kanssa. Kaksi uhria eivät tunteneet toisiaan, Pattaya News toteaa.

Tapausten kerrotaan hämmentäneen kahta uhria, sillä heidän rahansa olivat kadonneet jälkiä jättämättä ja vain osa niistä katosi. Pattayan poliisi tutkii nyt CCTV-kuvaa hotellista ja tiedustelee henkilökunnalta lisää vihjeitä.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.