Päivitys: Thaimaan siviili-ilmailuviranomainen kertoo lentoyhtiöille, että rokottamattomat/matkustajat, joilla ei ole rokotedokumentaatiota, voivat lentää, mutta heidän on testattava saapuessaan

Bangkok, Thaimaa-

Thaimaan siviili-ilmailuviranomainen tai CAAT lähetti tänään 8. tammikuuta 2023 lentoyhtiöille kiireellisen ilmoituksen vain muutama tunti ennen Thaimaan rokotevaatimusten suuria muutoksia, ja selvensi, että rokottamattomat matkustajat tai henkilöt, joilla ei ole asiakirjoja, voivat lentää, mutta heidän on suoritettava testi saapuessaan.

Tämä seurasi tämä merkittävä muutos säännöissä aiemmin tänä viikonloppuna, joka sokaisi monia matkustajia ja on aiheuttanut laajaa hämmennystä ja vihaa verkossa.

Ilmoitus oli NoTAM (Notice to Airmen), joka lähetettiin CAAT:n kautta kaikille lentoyhtiöille. Koska ilmoitus lähetettiin viime hetkellä, on kuitenkin vielä paljon yksityiskohtia ja kysymyksiä. On myös mahdollista, että heti lentävillä voi olla ongelmia, ja heidän on puututtava niihin lentoyhtiönsä kanssa.

Ilmoitus ei selventänyt, kuinka lentoyhtiöt kommunikoivat Thaimaan viranomaisille siitä, että jonkun on testattava saapuessaan, minkä tyyppinen testi se olisi, jos se tapahtuisi matkustajan kustannuksella, tai mikä tärkeintä, mitä tapahtui, jos joku oli positiivinen ja jos se tarkoitti mahdollista pakotettua kallista karanteenia heidän kustannuksellaan, vaikka se olisi oireeton.

Lisäksi, jos matkustajan on suoritettava Covid-19-testi lähtevään määränpäähän Thaimaasta, kuten Kiinasta tai Intiasta poistumisen jälkeen, hän tarvitsee vähintään 10,000 19 USD:n kattavuuden. Sairausvakuutus vaaditaan VAIN, jos maa, johon matkustaja lentää Thaimaan jälkeen, vaatii Covid-XNUMX-testin päästäkseen koneeseen/lentääkseen.

Tämä on kehittyvä tarina, ja Thaimaan hallituksen viranomaisilta odotetaan pian lisätietoja.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/