Pattayan poliisipäällikkö puhuu viraalista tappelua Walking Streetillä intialaisen ravintolan ja Mujra Clubin edessä

Pattaya, Thaimaa-

Pattayan poliisipäällikkö käsitteli viruksen aiheuttamaa tappelua, joka kuvattiin videolle ja jaettiin laajasti sosiaalisessa mediassa viime viikolla.

Tappelu tapahtui tuntemattomassa intialaisessa ravintolassa ja Mujra (intialaisen tanssin tyyppi) klubissa lähellä Marine Discoa keskellä Walking Streetiä 3. tammikuuta 2023 yöllä.

Tapauksesta thaimaalaiselle lehdistölle puhuneen Pattayan poliisipäällikön Kunlachart Kunlachain mukaan tappelu alkoi sen jälkeen, kun intialaisen tanssiklubin omistaja pyysi päihtynyttä intialaista turistia poistumaan, koska hän oli liian humalassa ja hänen väitettiin hapuilevan henkilökuntaa sopimattomasti.

Tämän jälkeen turisti löi seuran omistajaa olutpullolla päähän, mikä pahensi tilannetta. Turvatoimet poistivat turistin, mutta hän yritti hyökätä henkilökunnan ja vartijoiden kimppuun ulkona Walking Streetillä, päällikkö Kunlachart selitti.

Lopulta kutsuttiin turistipoliisi, joka ratkaisi tilanteen, ja molemmat osapuolet kieltäytyivät tekemästä ilmoitusta tai virallista valitusta. Vasta ohikulkijoiden kuvaaman videon leviämisen jälkeen tapauksesta tuli julkista, päällikkö Kunlachart sanoi.

Päällikkö Kunlachart kertoi, että tuntematon intialainen turisti oli jo lähtenyt Thaimaasta ja ravintolan omistaja oli nyt matkustamassa ulkomaille tapaamaan perhettä. Koska kumpikaan osapuoli ei halunnut nostaa syytteitä tai jatkaa asiaa, Pattayan poliisi ei ryhtynyt lisätoimiin ja asian katsottiin ratkaistuksi.

Pattayan poliisipäällikkö kuitenkin varoitti yrityksiä, että jos asiakas tulee aggressiiviseksi tai vastakkainasetteluiseksi, hän ei koskaan lyö turistia ja soita välittömästi poliisille.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/