Brittituristi, jolla voi olla mielenterveysongelmia, Pattayan viranomaisten auttanut hypättyään Bali Hain laiturilta

Pattaya -

Brittimies, jolla epäiltiin mielisairautta, hyppäsi yllättäen Bali Hain laiturilta Pattayalla ja ui pois pelastajien luota vastustaen apua lauantaina 7. tammikuuta.

Pattayan turvapäällikkö ja silminnäkijä Thanongsak Chimluang kertoi paikalliselle medialle, että hän auttoi turisteja Bali Hain laiturilla, kun hän huomasi yhden veneen, joka pysähtyi äkillisesti telakoitumasta.

Tarkasteltaessa upseeri havaitsi, että yksi ulkomaalainen kellui meressä, mutta hän ei ollut vaarassa hukkua, koska hän osasi uida ja itse asiassa yritti uimaan pois veneestä.

แตกตื่น ทั้ง ท่าเรือ หนุ่ม ต่าง ชาติ คลั่ง โดด น้ำ ท่าเรือ แหลม บาลีฮาย (มี คลิป คลิป)
KUVA: Nation TV

Mies toimi aggressiivisesti ja kieltäytyi Thanongsakin mukaan Sawang Boriboon -pelastajien avusta. Hän yritti piiloutua Bali Hai Pierin perustustolpan taakse, mutta pelastajat onnistuivat lopulta laskemaan hänet köydellä ja nostivat hänet vedestä veneeseen yli tunnin kuluttua.

Myöhemmin Britannian kansalaiseksi tunnistettu mies vastusti edelleen apua ja taisteli pelastajien ja poliisin kanssa, kun häntä siirrettiin Pattayan poliisiasemalle. Mies oli poliisin mukaan noin 45-vuotias, mutta hänen nimeään ei voitu tunnistaa. Poliisi epäilee, että mies kärsi mielenterveysongelmista.

แตกตื่น ทั้ง ท่าเรือ หนุ่ม ต่าง ชาติ คลั่ง โดด น้ำ ท่าเรือ แหลม บาลีฮาย (มี คลิป คลิป)
KUVA: Nation TV

Toinen silminnäkijä kertoi nähneensä turistin yhtäkkiä hyppäämässä Bali Hain laiturilta mereen, kun vene, jolla hän ajoi Koh Larnista, oli laituriin tulossa.

Pattayan pormestari Poramase Ngampiches kiitti kaikkia osapuolia turistin turvallisesta auttamisesta. Hän sanoi, että tämä tapaus osoitti Pattayan vesiturvatoimien tehokkuuden.

Ei ollut tiedossa, mitä turistia vastaan ​​ryhdytään tai viedäänkö hänet psykiatriseen sairaalaan Pattayan poliisiasemalle tuomisen jälkeen.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.