PÄIVITYS: Poliisi tunnistaa pääepäillyn brittiläisen ex-patin murhasta Pattayan alueella

Pattaya, Banglamung –

Thaimaan poliisi on tunnistanut pääepäillyn brittiläisen entisen miehen murhasta Pattayan alueella.

Ensin edellinen tarinamme:

Eläkkeellä ollut brittiläinen insinööri ammuttiin kuoliaaksi Pattayalla hänen matkallaan kotiin tammikuun 5. päivänä. Tapahtuman syy on edelleen mysteeri.

Pol. Everstiluutnantti Ittipon Ittisaranachai, poliisialueen 2 päällikkö, kutsui maahanmuuttoviranomaisten, turistipoliisin ja tutkijoiden kokouksen epäillyn jäljittämiseksi.

Nyt päivitykseen:

Tapahtumasta on paljastettu CCTV-kuvaa medialle. Uhri, Neil Lewis Roger, 70, joka ajoi moottoripyörällä kotiin, näytti näkyvän videolla yrittäessään paeta sen jälkeen, kun häntä jahtasi valkoinen ajoneuvo, jonka kattoon oli sidottu erilaisia ​​varusteita.

Epäilty jahtasi uhria Sukhumvit Roadilla (Bang Na – Trat) Soi Chaiyapruekiin noin 1.88 kilometriä. Valkoinen ajoneuvo voidaan sitten nähdä CCTV-videolla pysähtyvän äkillisesti Mr. Rogerin kuljettaman moottoripyörän eteen, ennen kuin kuljettaja nousi esiin ja avasi tulen aseetonta uhria, joka yritti paeta.

Koska materiaali on graafista ja saattaa häiritä herkkiä katsojia ja loukata uhrin perhettä, TPN-media on päättänyt olla julkaisematta CCTV-videota alustallamme. Thaimaan poliisin mukaan CCTV-kuvat pystyivät kuitenkin tunnistamaan murhasta pääepäillyn ja mahdollisen motiivin.

Viime yönä (6th), yli 50 erikoisaseiden ja taktiikan yksikön poliisia saartoi epäillyn talon Huay Yaissa, joka on vain noin 500 metrin päässä tapahtumapaikalta. Poliisit viettivät kotona yli kolme tuntia droonin partioiessa talon ulkopuolella. Kukaan ei tullut sisään eikä tullut ulos talosta, eikä ketään näyttänyt olevan kotona.

Virkamiehet kertoivat Pattaya Newsille, että herra Apichart Boonsawatista on annettu pidätysmääräys murhasta ja laittomasta aseen kantamisesta julkisella paikalla. Epäilty on edelleen kateissa lehdistön ajan, ja poliisi kehotti häntä antautumaan ja jatkamaan hänen metsästystä.

Tässä vaiheessa Thaimaan poliisi epäilee CCTV-materiaalin perusteella murhaan johtaneella tiellä tieraivotyylistä konfliktia.

Tämä on kehittyvä tarina ja lisää tietoa päivitetään sitä mukaa, kun sitä tulee.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.