PÄIVITYS: Asemies antautui murhattuaan brittiläisen entisen Pattayan alueella, syyttää Road Ragea

Pattaya, Banglamung –

32-vuotias ampuja on antautunut poliisille murhattuaan brittiläisen entisen Pattayan alueellaea.

Aiemmat tarinamme:

Eläkkeellä ollut brittiläinen insinööri ammuttiin kuoliaaksi Pattayalla hänen matkallaan kotiin tammikuun 5. päivänä. Tapahtuman syy on edelleen mysteeri.

Pol. Everstiluutnantti Ittipon Ittisaranachai, poliisialueen 2 päällikkö, kutsui maahanmuuttoviranomaisten, turistipoliisin ja tutkijoiden kokouksen epäillyn jäljittämiseksi.

Thaimaan poliisi on tunnistanut pääepäillyn brittiläisen entisen miehen murhasta Pattayan alueella. Virkamiehet kertoivat Pattaya Newsille, että Apichart Boonsawatista on annettu pidätysmääräys murhasta ja laittomasta aseen kantamisesta julkisella paikalla

Nyt päivitykseen:

Tänään, (7. tammikuuta), herra Aphichart Boonsawat, 32, on antautunut poliisille rikokseen käytetyn käsiaseensa kanssa. Mr. Aphichart on julkisesti pyytänyt anteeksi ja ilmoittanut olevansa pahoillaan siitä, mitä hän on tehnyt.

Apichart kertoi Pattayan poliisille "En tuntenut uhria aiemmin. Kun ajoin autollani Soi Chaiyapreukissa, olin vasemmalla kaistalla odottamassa kääntymistä. Uhri, Mr. Roger, 70, joka oli moottoripyörällä, oli takanani ja soitti äänekkäästi äänitorveaan. Hän törmäsi myös fyysisesti autooni saadakseen minut kääntymään nopeammin, mutta liikenne esti tämän.

– Pysäytin autoni kokonaan jutellakseni hänen kanssaan, ennen kuin kiivas riita alkoi ja hän perääntyi moottoripyöränsä selkään yrittääkseen ajaa pois. Olin kuitenkin niin raivoissani, että jahtasin häntä lähes kaksi kilometriä, kuten CCTV-videolla näkyy. Onnistuin katkaisemaan hänet, pysäytin autoni hänen eteensä ja avasin tulen aseellani ampuen häntä neljä kertaa, koska hän loukkasi ja vihastutti minua, mikä sai minut raivoon." Apichart selitti poliisille.

Poliisi kertoi Pattaya Newsille kieltäneensä Apichartin takuita. Apichart on edelleen vangittuna ja hänet tuodaan oikeuteen maanantaiaamuna 9. tammikuuta. Hän on hankkinut asianajajan palveluja ja on kieltäytynyt tekemästä uudelleenesitystä lehdistön ajan. Hänen asianajajansa, jota ei tunnistettu, on luvannut yrittää edelleen saada häneltä takuita. Huolimatta Apichartin lausunnosta poliisille, on epäselvää, mikä hänen vetoomuksensa on tai mahdollinen puolustus.

Apichart, joka tunnetaan thaimaalaisella lempinimellään Big, on kuulemma ammattiurheilija, jolla on hyvät taidot ja hän oli voittanut monia ammuntakilpailuja. Hänen ampuma-aseensa oli laillinen ja sitä käytettiin hänen urheilukilpailuissaan, poliisi lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.