Pattayan pormestari lupaa monipuolisemman musiikkivalikoiman maaliskuun musiikkijuhlille

Pattaya, Thaimaa-

Tuleva Pattayan musiikkifestivaali maaliskuussa voi Pattayan pormestarin mukaan näyttää merkittävästi erilaiselta kuin viimeaikaiset.

Ilmoitimme aiemmin tulevasta musiikkifestivaalista TÄÄLLÄ.

Tällä kertaa Pattayan pormestari Poramese Ngampiches on kuitenkin kuunnellut sosiaalisen median palautetta siitä, että esitysten ja kokoonpanon pitäisi olla monipuolisempia. Tämä on ollut yleinen valitus kansainvälisten ei-thai-lukijoiden keskuudessa, että festivaali ei juurikaan hyödytä ulkomaalaisia, jotka eivät ole kiinnostuneita thaimaalaisesta musiikista tai thaimaalaisista teoksista.

Samaan aikaan thaimaalaiset lukijat ovat ilmaisseet halunsa kuulla enemmän perinteistä thaimaalaista musiikkia, klassisia thaimaalaisia ​​taiteilijoita, Mor Lamia ja vastaavia tekoja.

Viime vuodet musiikkifestivaalien kokoonpanot ovat olleet enimmäkseen modernia thaimaalaista rockia, hip-hopia ja poppia.

Tällä kertaa pormestari kertoo, että järjestäjillä on monenlaista musiikkia lähes jokaiseen makuun, kuten EDM, 90-luvun musiikki, Mor Lam, perinteinen thai-musiikki sekä englanninkieliset bändit ja esiintyjät. Tietysti myös nykyaikaisia ​​suosikkeja ilmestyy. Koko kokoonpano julkistetaan pian.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/