Viisi luvatonta kannabiskaupan huoltajaa vietiin Pattayan poliisiasemalle – VIDEO

Pattaya -

Viisi luvatonta kannabiskaupan huoltajaa vietiin Pattayan kaupungin poliisiasemalle.

Viime yönä (6th), Pattayan kaupungin poliisi, turistipoliisi ja kansanterveysministeriö tarkastivat kannabiskauppoja Pattayan alueella.

Yksi kannabiskauppa Pattaya Walking Streetiltä ja neljä kannabiskauppaa Soi Bua Khaosta löydettiin ilman laillista lisenssiä kannabiksen myyntiin. Nämä kannabiskauppojen huoltajat vietiin Pattayan kaupungin poliisille lisätoimia varten.

Pattayan poliisi ei julkistanut tiettyjen paikkojen nimiä.

Kansanterveysministeriö ja asiaankuuluvat virkamiehet ovat jo aiemmin julkistaneet kannabislakeja.

Pattayan kaupungin poliisi, turistipoliisi ja kansanterveysministeriö tarkastivat useita kannabiskauppoja ympäri Pattayaa varmistaakseen, että Thaimaassa hiljattain käyttöön otettuja tiukempia sääntöjä noudatetaan.

Pattayan poliisi, jota johtaa päällikkö Kunlachart Kunlachai, varoitti Walking Streetin luvattomia katukannabiksen myyjiä, että jos heillä ei ole lupaa, heidän on mentävä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.