Kiinalainen miljardööri Jack Ma vierailee Bangkokissa

Bangkok, Thaimaa-

Jack Ma, kiinalainen miljardööri Alibaban ja Yunfeng Capitalin perustaja, on Bangkokissa ja on kiertänyt useita suosittuja matkailukohteita.

Jack, 58, on kerrottu hiljattain muuttaneen Japaniin pitkän hiljaisuuden ja huhuttujen kiistojen jälkeen Kiinan viranomaisten kanssa eri asioista. Hän oli ollut enimmäkseen poissa julkisuudesta jonkin aikaa sen jälkeen, kun hän kritisoi Kiinan hallituksen teknologiayrityksiä koskevaa sääntelyä vuonna 2020.

Jack havaittiin kuuluisalla Michelin-tähden Jay Fai -katuruoalla Bangkokissa, joka tunnetaan ympäri maailmaa. Hän nautti ateriasta ja otti selfieitä Jay Fain, kiistatta Thaimaan kuuluisimman katuruokamyyjän, kanssa. Jay Fai julkaisi kuvat Instagram-tililleen.

Jack nähtiin myös Rajadamnernin nyrkkeilystadionilla, missä hän kuulemma istui VIP-tilassa ja nautti Muay Thai -näyttelystä. Hänet nähtiin myös ottavan kuvia henkilökunnan kanssa.

Jack muutti Japaniin Tokioon viime vuonna sen jälkeen, kun hänen omaisuutensa oli karkeasti puolitettu Kiinan hallituksen tukahduttamalla suurta teknologiaa sääntelytoimilla, väitetysti hänen vuonna 2020 esittämiensä valitusten johdosta. Hän katosi kokonaan julkisuudesta joksikin aikaa tämän jälkeen. , joka sai jotkut verkossa olevat ihmiset huolestumaan hänen turvallisuudestaan, mutta on esiintynyt sen jälkeen satunnaisesti. Jack oli aikoinaan Kiinan rikkain mies, mutta tilanne muuttui sen jälkeen, kun Kiinan hallitus oli tukahduttanut Alibaban ja muun suuren tekniikan, kuten Tencentin.

Toistaiseksi Jack näyttää kuitenkin nauttivan ajastaan ​​Thaimaassa.

Kuva: Jay Fai Instagram.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/