Katsaus Thaimaan tulevaan viikkoon Uutiset: Kiinan matkailun paluu, uudet Covid-pääsyvaatimukset alkavat

Seuraava on viikoittainen ominaisuus täällä TPN-mediassa, jossa esittelemme ensi viikon aikana esiin tulevia huipputarinoita. Näin lukijamme saavat nopeasti päivityksen siitä, mitkä toimittajamme pitävät tärkeimpiä tarinoita ilman, että he kaivasivat viikoittain läpi kymmeniä tarinoitamme.

Tämä kattaa ajanjakson sunnuntaista 8. tammikuuta 2023 lauantaihin 14. tammikuuta 2023.

Pääjuttumme ja pääpainopisteemme ovat kaksi lukijoiden kiinnostavaa kohdetta. Ensimmäinen on kiinalaisten turistien paluu 8. tammikuuta alkaen sekä uudet Covid-pääsyvaatimukset kaikille 9. tammikuuta alkaen.

Olemme käsitelleet molemmat näistä tärkeistä tapahtumista aiemmissa artikkeleissa, Ensin löydät tietoja Kiinan matkailun paluusta täältä.

Toiseksi Voit lukea laajan kattavuuden kaikille uusista Covid-pääsyrajoituksista täältä.

Covid-dokumentaatiotodistuksen, erityisesti rokotustodisteen, palauttaminen on ollut arkaluonteinen asia monille lukijoille, ja satoja kommentteja ja viestejä tulvii sosiaalista mediaa ja postilaatikoita tänään The Pattaya Newsissa. Päätös, jonka Thaimaa teki kauttaaltaan verrattuna vain Kiinan kansalaisiin, kuten Yhdysvaltoihin tai Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, on ollut ristiriitainen monien lukijoiden kanssa.

Jotkut lukijat, joilla joko ei ole enää rokotetodistusta tai jotka ovat rokottamattomia, ovat ilmoittaneet nyt peruuttaneensa matkansa uusien vaatimusten äkillisen ilmoituksen vuoksi. On kuitenkin tärkeää huomata, että uudet vaatimukset ovat tällä hetkellä voimassa vain tammikuun loppuun asti, jolloin Thaimaan viranomaiset voivat oletettavasti arvioida Covid-tilannetta ja sitä, miten kiinalaisten matkailijoiden paluu vaikuttaa siihen paremmin.

Vaatimuksia voidaan tietysti pidentää, mutta voimassa toistaiseksi 31. tammikuuta asti. Thaimaan hallituksen virkamiehet ilmoittivat lehdistölle, että he halusivat, että säännöt ovat tasa-arvoisia kaikkialla eivätkä syrji yhtä maata, mutta vaativat myös dokumentaatiota rauhoittaakseen hermostuneita Thaimaan asukkaita Kiinan rajojen uudelleen avaamisesta.

Lupauksesta tasa-arvoisesta kohtelusta huolimatta jotkut kommentoijat sosiaalisessa mediassa huomauttivat, että thaimaalaiset itse ovat vapautettuja uusista vaatimuksista. Siitä huolimatta säännöt ovat tulleet jäädäkseen toistaiseksi. Lentoyhtiöiden vastuulla on tarkistaa asiakirjat ennen lentämistä, ei Thaimaan, joten vaatimuksia koskevat kysymykset ja tiedustelut tulee osoittaa lentoyhtiöllesi.

Pidämme sinut ajan tasalla tästä tarinasta koko ensi viikon ja mahdollisista muutoksista.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/