PÄIVITYS: Erikoisryhmä etsii armotonta ampujaa, joka tappoi brittiläisen entisen Pattayalla

Pattaya -

Chonburin poliisialue 2 jahtaa salaperäistä murhaajaa, joka ampui eläkkeellä olevan brittiläisen insinöörin eilen 5. tammikuuta.

Ensin edellinen tarinamme:

Eläkkeellä ollut brittiläinen insinööri ammuttiin kuoliaaksi Pattayalla hänen matkalla kotiin viime yönä 5. tammikuuta. Tapahtuman syy on edelleen mysteeri.

Nyt päivitykseemme:

Pol. Everstiluutnantti Ittipon Ittisaranachai, poliisialueen 2 päällikkö, kutsui maahanmuuttoviranomaisten, turistipoliisin ja tutkijoiden kokouksen jäljittääkseen epäillyn, joka ampui kuoliaaksi 70-vuotiaan brittimiehen eilen illalla.

Poliisin mukaan uhria ammuttiin raa'asti neljä kertaa selkään

Pol. Everstiluutnantti Ittipon kertoi The Pattaya Newsille murhan motiivia ei vieläkään voida paljastaa, mutta hän vakuutti medialle, että tapaus etenee hyvin. Hän sanoi, että viranomaiset keräävät kaikenlaisia ​​todisteita, mukaan lukien kolme paikalta löydettyä ammusta ja CCTV-tallenteita ympäri aluetta.

Poliisi tutki myös uhrin liiketoimet ja viisumin. He havaitsivat, että uhri oli asunut Thaimaassa laillisesti yli 20 vuotta ja hänellä oli thaimaalainen perhe.

Hänen vaimonsa poliisille antamaa todistusta ei voitu paljastaa, mutta poliisi ei kutsunut häntä kiinnostavaksi henkilöksi, vain että he olivat haastatelleet häntä.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.