Murtovarkaan väitetään hiipivän kiinalaisen miehen uima-allashuvilaan Pattayalla ja varastavan 60,000 XNUMX bahtia käteistä

Pattaya -

Kiinalainen mies menetti 60,000 10 thaimaalaista käteistä ja monia arvoesineitä murtovarkaalle noin kello 5 eilen XNUMX. tammikuuta.

Murtovaras livahti uhrin uima-allashuvilaan Jomtien Second Roadin alueella Banglamungin alueen Nongpruen osa-alueella ja varasti 60,000 8,000 bahtia käteistä, 10 XNUMX bahtia Hongkongin dollareina ja Marshall-kaiuttimen. Varas hiipi sisään, kun uhri, herra Ng Ho Hin, oli juuri mennyt yläkertaan vaihtamaan vaatteitaan lopetettuaan ruokailun ystäviensä kanssa huvilan ensimmäisessä kerroksessa noin klo XNUMX.

Uhri meni ilmoittamaan tapauksesta Pattayan poliisille kello 2 yöllä.

Hän puhui thaimaalaisen ystävänsä Ms. Atharaporn Soongdechin kautta, että se oli vasta hänen ensimmäinen päivänsä Pattayalla. Hän oli juuri syömässä ja viettämässä aikaa muiden kanssa keskipäivästä iltakymmeneen, kun hän meni yläkertaan vain laskeutuakseen alakertaan nähdäkseen laukkunsa, jossa hän piti tavaransa auki. Laukku oli tyhjä, ja hänen omaisuutensa ja rahansa olivat poissa.

Pattayan poliisi tutkii uima-allashuvilaa ja tarkkailee CCTV-materiaalia. Salaperäistä varasta ei ole vielä tunnistettu.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.