70-vuotias brittiläinen ex-patsas Shot Dead Pattayassa

Pattaya -

Eläkkeellä ollut brittiläinen insinööri ammuttiin kuoliaaksi Pattayalla hänen matkalla kotiin viime yönä 5. tammikuuta. Tapahtuman syy on edelleen mysteeri.

Kamala ampuminen tapahtui uhrin, Neil Lewis Rogerin, matkustaessa kotiin punaisella Scoopy I -moottoripyörällään Soi Khao Makok 1:ssä Banglamungin piirin Huai Yain osa-alueella Chonburissa. 70-vuotiasta miestä ammuttiin neljä kertaa ja hän menehtyi välittömästi paikan päällä.

Kittikhun Impeng, 29, löysi Rogerin ruumiin. Hän kertoi Pattaya Newsille huomaneensa uhrin makaavan kasvot alaspäin tienvarsilla klo 10. Hän otti yhteyttä viranomaisiin heti, kun huomasi uhrin vuotavan verta.

Sawang Boriboon -pelastajat ja poliisi saapuivat ja tutkivat Rogerin ruumiin. He löysivät neljä ampumahaavaa hänen selästään sekä kolme 9 mm:n ampumahaavaa. ammukset lähellä. Tavarat säilytettiin todisteina, ja uhrin ruumis kuljetettiin paikalliseen sairaalaan.

Poliisi tapasi uhrin vaimon Thitiphan Kamlasin tapahtumapaikalla. Kun hän suri rakkaan kuolemaa, 38-vuotias Thai sanoi, että uhri oli brittiläinen insinööri, joka päätti jäädä eläkkeelle Pattayassa. Hän palasi juuri Thaimaahan Englannista tammikuun 4. päivänä vieraillessaan sairaan isosiskonsa luona.

Ammuskelupäivänä uhrin kerrottiin menneen juhliin ystäviensä kanssa Pattayassa eikä palannut kotiin. Vaimo kertoi huolestuneensa ja särkyneensä, kun viranomaiset soittivat hänelle hänen menetyksestään. Ms Thitiphan sanoi, ettei hän tiennyt, oliko uhrilla vihollisia.

Tapaus on edelleen ratkaisematta tammikuun 6. päivänä, koska poliisi ei vieläkään voi määrittää ampumisen tarkkaa motiivia. Pol. Eversti Surakit In-um, Huai Yain poliisiaseman päällikkö, arveli monenlaisia ​​motiiveja, kuten aviorikosta, henkilökohtaista riitaa tai tieraivoa. Vaimoa kuulustetaan, ja tutkijat tarkastelevat CCTV-tallenteita jäljittääkseen vielä tuntemattoman ampujan.


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.