Pattaya valmistautuu kiinalaisia ​​turisteja varten, matkailuviranomaiset ovat innoissaan

Pattaya, Thaimaa-

Kiinalaiset voivat vihdoinkin palata helpommin Thaimaahan sunnuntaina 8. tammikuuta, ja yksi innostuneimmista osapuolista on Pattayan matkailuviranomaiset ja yritysten omistajat.

Itä-hotelliyhdistyksen puheenjohtajan Sanphet Supbowornsathianin mukaan kiinalaiset turistit ovat erittäin odotettuja Pattayan jäsenhotelleissa ja nähtävyyksissä, kuten Nong Nooch Gardens tai Alcazar Cabaret.

Intian turistiluvuilla lasku johtuu Intian hallituksen uudesta toimeksiannosta, joka edellyttää Covid-19-testejä kaikille Thaimaasta Intiaan lentäville vierailijoille, Sanphet toivoo, että Kiina pystyy korjaamaan menetettyjä paikkoja.

Ennen COVID-19:ää kiinalaiset turistit muodostivat suurimman prosenttiosuuden sekä Thaimaan että Pattayan vierailijoista.

Sanphet ja muut matkailuviranomaiset uskovat kuitenkin, että toipuminen kiinalaisista turisteista tapahtuu asteittain eikä kaikkea kerralla. Aluksi yksittäisten matkailijoiden odotetaan olevan suurin osa Pattayan vierailijoista, jotka tunnetaan nimellä FIT's (Financially Independent Traveler). Sanphetin mukaan pakettiryhmien, joita monet ajattelevat kuultuaan sanat kiinalainen turisti, odotetaan palaavan vasta maalis-huhtikuussa logistisista syistä.

Samaan aikaan Sanphet lisäsi, että monet Pattayassa toimivat kiinalaisia ​​turisteja palvelevat matkailuyritykset ovat alkaneet käynnistää uudelleen ja lisätä henkilöstöään ja toimintaansa odottaessaan kiinalaisten matkailijoiden paluuta.

Pattayalaiset yritykset puolestaan ​​toivovat, että Pattaya City keskittyy rakennustöiden nopeuttamiseen, erityisesti kriittisen Second Roadin, ennen kuin kiertoajelubussit, jotka kuljettavat kymmeniä Kiinan kansalaisia, palaavat kaupungin halki, mikä lisää jo ennestään ongelmallisia liikenneongelmia.

Kiinalainen uusivuosi osuu sunnuntaina 22. tammikuuta, mutta Pattayan matkailuviranomaiset eivät odota kiinalaisten turistien voimakasta paluuta ennen tai samana päivänä, vaikka jonkin verran nousua on odotettavissa.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/