Hallitsematon kuorma-auto liukuu alas tielle ja vaurioittaa useita ajoneuvoja Pattayassa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Chonburi -

Tiellä luisunut kuorma-auto, jonka epäillään käyttämättömän seisontajarrua, törmäsi neljään autoon ja loukkasi yhtä uhria Chonburin Banglamungin alueella.

Sawang Boriboonin pelastustyöntekijät hoitivat uhria, 25-vuotiasta herra Tawatchai Srisungia, joka oli loukkaantunut lievästi onnettomuudessa. Hän sanoi, että hän törmäsi keltaiseen kuorma-autoon, joka liukui tieltä rautatien vieressä Nongpruen osa-alueella.

Paitsi, että kuorma-auto osui herra Tawatchaihin, se törmäsi myös neljään muuhun ajoneuvoon, mukaan lukien valkoinen Toyota-avolava, sininen Ford-avolava, pronssinen Toyota-avolava ja valkoinen MG-sedani. Lopulta kuorma-auto pysähtyi, kun se törmäsi sähköpylvääseen ja mursi sen kahtia.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Chonburin poliisi piti tapauksesta CCTV-tallenteen todisteena, vaikka he eivät sanoneet, ryhtyisivätkö he oikeustoimiin vai eivät.

On epäselvää, miten tapahtuma tapahtui tai kuka auton omistaja oli. Omistajaa ei löytynyt mistään onnettomuuden jälkeen.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.