Hallitsematon kuorma-auto liukuu alas tielle ja vaurioittaa useita ajoneuvoja Pattayassa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Chonburi -

Tiellä luisunut kuorma-auto, jonka epäillään käyttämättömän seisontajarrua, törmäsi neljään autoon ja loukkasi yhtä uhria Chonburin Banglamungin alueella.

Sawang Boriboonin pelastustyöntekijät hoitivat uhria, 25-vuotiasta herra Tawatchai Srisungia, joka oli loukkaantunut lievästi onnettomuudessa. Hän sanoi, että hän törmäsi keltaiseen kuorma-autoon, joka liukui tieltä rautatien vieressä Nongpruen osa-alueella.

Paitsi, että kuorma-auto osui herra Tawatchaihin, se törmäsi myös neljään muuhun ajoneuvoon, mukaan lukien valkoinen Toyota-avolava, sininen Ford-avolava, pronssinen Toyota-avolava ja valkoinen MG-sedani. Lopulta kuorma-auto pysähtyi, kun se törmäsi sähköpylvääseen ja mursi sen kahtia.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Chonburin poliisi piti tapauksesta CCTV-tallenteen todisteena, vaikka he eivät sanoneet, ryhtyisivätkö he oikeustoimiin vai eivät.

On epäselvää, miten tapahtuma tapahtui tai kuka auton omistaja oli. Omistajaa ei löytynyt mistään onnettomuuden jälkeen.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.