Uusi pakollinen Covid-19-testaus Thaimaasta Intiaan matkustaville vierailijoille, jotka vahingoittavat intialaista matkailua Pattayaan

Thaimaa/Intia-

Thaimaasta ja neljästä muusta maasta palaaville intialaisille turisteille asetettu uusi vaatimus pakollisen Covid-19 RT-PCR -testin suorittamisesta vahingoittaa vakavasti matkailua, sanovat Thaimaan matkailuviranomaiset.

Vaatimus, joka tuli voimaan 1. tammikuuta, koskee Thaimaata, Singaporea, Japania, Koreaa ja Kiinaa/Hongkongia. Tarkkaa syytä valituille maille ja siihen, miksi epäsuosittu testaus on palannut, ei kerrottu, mutta joidenkin uskotaan liittyvän Kiinan uudelleen avaamiseen matkailulle. TPN-media kuitenkin huomauttaa, että Intia ilmoitti vaatimuksista ennen kuin Kiina ilmoitti virallisesti, että se avataan käytännössä uudelleen kolmen vuoden Covid Zero -sidonnaisten sulkemisten jälkeen.

Intian hallituksen virkamiehet eivät ole antaneet uudelle politiikalle erityistä päättymispäivää, mutta he ovat ilmoittaneet, että politiikka ei ole pysyvä ja vain väliaikainen.

Thaimaan Eastern Hotel Associationin edustajien mukaan uusi politiikka on vahingoittanut vakavasti intialaista matkailua erityisesti Pattayaan, joka on intialaisten matkailijoiden tärkeä matkailukohde. Yhdistyksen puheenjohtajan Sanphet Supbowornsathianin mukaan monet hotellivaraukset ja pakettimatkat on peruttu kokonaan, koska intialaiset turistit alkavat pelätä vaadittua testausta. Testaus lisää myös ylimääräisiä kustannuksia intialaisen turistin matkalle varsinkin budjettimatkailijoille.

Sanphet ja muut matkailuviranomaiset ovat kehottaneet Thaimaan matkailuviranomaista käymään yksityisiä keskusteluja asianomaisten Intian viranomaisten kanssa politiikasta ja saamaan lisäselvityksiä valtuutuksen tarkasta syystä ja paremman aikataulun sen lakkauttamiselle. Thaimaa on yksi maailman suosituimmista kohteista intialaisten matkailijoiden keskuudessa, toisin kuin muut mandaattiluettelon maat, ja se pitäisi Sanphetin mukaan nostaa talouskasvun ja matkailun edistämiseksi.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/