Ruumis löydettiin upotetun auton sisältä Chonburin tekoaltaalta

KUVA: ชลบุรีทูเดย์

Sri Rachan piiri, Chonburi -

Vapaasukeltaja metsästi kaloja Regional Irrigation Office 9:n säiliössä Sri Rachan alueella, Chonburissa, kun hän törmäsi eilen 5. tammikuuta vedenalaisen sedanin sisällä olevaan ruumiiseen.

Alueellinen kasteluvirasto 9 valvoo Bang Phran altaalla sijaitsevaa säiliötä. Kalastaja, 29-vuotias herra Witoon Boonprakom, oli vapaasukelluksessa kaloille kolmen metrin syvyydessä ja kuuden metrin päässä säiliön rannasta törmättyään valkoinen Toyota Vios sedan lammen pohjalla.

Mr. Witoon kertoi paikalliselle medialle, että hänellä oli aluksi epäilyksiä löydöstään, joten hän nousi uudelleen pintaan ja sukelsi takaisin alas vahvistaakseen, että se todella oli auto. Kun hän oli varma, hän nousi säiliöstä ja otti yhteyttä viranomaisiin.

KUVA: ชลบุรีทูเดย์

Pelastussukellusryhmällä kesti 10 minuuttia löytää auto ja jonkin aikaa nosturiautolla nostaa se vedestä. Autolla oli Bangkokissa rekisteröity rekisterikilpi. Sen puskuri oli hieman löysällä ja vaurioitunut. Kaikki ikkunat olivat lukossa, joten pelastusryhmän täytyi rikkoa yksi ikkunoista saadakseen takaisin kuljettajan istuimelle loukkuun jääneen miehen ruumiin.

Viranomaiset kertoivat paikalliselle medialle, etteivät he pystyneet tunnistamaan ruumiin henkilöllisyyttä, mutta ruumis kuului 30-40-vuotiaalle miehelle. Hänellä oli yllään lyhythihainen tumma paita ja pitkät tummat housut. Ruumis oli hajoamassa, ja oikeuslääketieteellinen ryhmä uskoi uhrin olleen kuolleena vähintään 10 päivää. Oikeuslääketieteen ryhmän mukaan haavoja ei löytynyt.

KUVA: ชลบุรีทูเดย์

Auton tarkastuksessa viranomaiset totesivat, että auton vaihde oli D-asennossa, avain jumissa virtalukkoon. He löysivät myös matkalaukun, kypärän, lenkkarit ja rullalaudan tavaratilan sisältä. Ruumiin tunnistamiseen viittaavia asiakirjoja ei löytynyt.

Sri Rachan tutkijat epäilivät, että uhri olisi voinut syöksyä säiliöön vahingossa navigoidessaan säiliön likapankin vieressä olevaa mutkaa. He sanoivat myös, että uhri saattoi matkustaa suurella nopeudella eikä tuntenut tietä.

Viranomaiset yrittävät tunnistaa uhrin ja löytää hänen perheensä hänen rekisterikilvellään. Ruumiista pidetään Laem Chabangin sairaalassa ruumiinavausta varten.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.