Naiskokki törmäsi baht-bussiin Pattayalla ja loukkaantui vakavasti

Pattaya -

  42-vuotias nainen oli kriittisessä tilassa törmättyään moottoripyörällään bahtibussiin, joka oli poistumassa lähikaupasta Pattayalla. Baht-bussin kuljettaja myönsi, että hänen ajoneuvonsa puskuri työntyi ulos tielle ja saattoi aiheuttaa onnettomuuden.

Uhri, joka tunnistettiin neiti Sunita Thepmaneeksi, oli kokki nimettömässä ravintolassa Pattayassa häntä auttamaan tulleiden Sawang Boriboon -pelastajien mukaan. Hänet löydettiin alitajuisesti tieltä 7-11 lähikaupan edestä osoitteesta Soi Kho Phai 5, Etelä-Pattaya.

Pelastajat löysivät hänet eilen 3. tammikuuta kello 8. Uhri sai vakavia päävammoja ja hänet kuljetettiin Banglamungin sairaalaan. Hänen sininen Honda Wave -moottoripyöränsä löydettiin onnettomuuspaikan läheltä sekä Na Kluea – Chakngeaw välillä liikennöinyt bahtibussi.

Narong Pinkaewk, 61, taksiauto kertoi Pattaya Newsille odottavansa poistumistaan ​​lähikaupasta, kun uhri yhtäkkiä törmäsi häneen. Hän myönsi, että hänen autonsa puskuri työntyi hieman tielle, mutta väitti myös, että uhri menetti moottoripyöränsä hallinnan ja törmäsi häneen.

Pattayan poliisi kuulusteli taksiautoa. Viranomaiset sanoivat tarkistavansa liikkeen CCTV-kamerat selvittääkseen, mikä aiheutti kolarin.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

 

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.