Pattaya valmistautuu tuomaan takaisin kuukauden kestäneen musiikillisen ekstravagantisuuden maaliskuussa

KUVA: Pond Saran

Pattaya -

Pattaya valmistautuu jännittävään musiikkikuukauteen, kun kaupunki valmistautuu isännöimään Pattayan musiikkifestivaaleja 2023.

Tämä vuosittainen tapahtuma houkuttelee tuhansia musiikin ystäviä eri puolilta maailmaa, ja siinä on monipuolinen valikoima musiikkialan suurimpia nimiä sekä nousevia artisteja.

Festivaali järjestetään joka perjantai ja lauantai koko maaliskuun ajan, ja se esittelee erilaisia ​​musiikkigenrejä: rockia, poppia, elektronista ja muuta.

Yksityiskohdat kokoonpanosta ja sijainnista ovat edelleen rajalliset, mutta se on varmasti hitti kaiken ikäisten musiikin ystävien keskuudessa. Älä missaa tätä mahdollisuutta kokea äärimmäinen äänimaisema, jos vierailet Pattayassa maaliskuussa!
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.