6,992 XNUMX rattijuopumusta Thaimaan kuuden päivän aikana "uudenvuoden seitsemän vaaran päivää"

Thaimaa-

Joulukuun 29th, 2022 - 3. tammikuuta Thaimaan "Uudenvuoden seitsemän päivää vaaraa" -kampanjassa oli yhteensä 6,992 XNUMX rattijuopumusta.

Koeajan osaston pääjohtaja Weerakit Hanpariphan sanoi tänään (4th), että Thaimaassa oli kuuden päivän aikana yhteensä 6,992 XNUMX rattijuopumusta.

Eniten rattijuopumustapauksia ovat maakunnat Roi-Et 427 tapauksella, jota seuraa Nonthaburi 318 tapauksella ja Samut Prakan 252 tapauksella.

Verrattaessa vuoden 2022 kampanjan kuudentena päivänä koeajalle asetettujen tapausten määrää vuoden 2021 tapauksiin, havaittiin, että vuonna 2023 koeajalla on 2,379 2022 tapausta, kun vuonna 317 niitä oli XNUMX.

Thaimaan katastrofien ehkäisy- ja lieventämisosasto (DDPM) raportoi tänään (4. tammikuuta) yhteensä 239 tieliikenneonnettomuutta, joissa loukkaantui 259 ja kuoli 15, kuudentena päivänä eilen (3. tammikuuta) "Uudenvuoden seitsemän vaaran päivää" -tiellä. tapaturmakampanja.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.