6,992 XNUMX rattijuopumustapausta Six Days of Thailand's "New Year's Seven Days of Danger" -tapahtumassa

Thaimaa-

Joulukuun 29th, 2022 - 3. tammikuuta Thaimaan "New Year's Seven Days of Danger" -kampanjassa oli yhteensä 6,992 XNUMX rattijuopumusta.

Koeajan osaston pääjohtaja Weerakit Hanpariphan sanoi tänään (4th), että Thaimaassa oli kuuden päivän aikana yhteensä 6,992 XNUMX rattijuopumusta.

Eniten rattijuopumustapauksia ovat maakunnat Roi-Et 427 tapauksella, jota seuraa Nonthaburi 318 tapauksella ja Samut Prakan 252 tapauksella.

Verrattaessa vuoden 2022 kampanjan kuudentena päivänä koeajalle asetettujen tapausten määrää vuoden 2021 tapauksiin, havaittiin, että vuonna 2023 koeajalla on 2,379 2022 tapausta, kun vuonna 317 niitä oli XNUMX.

Thaimaan katastrofien ehkäisy- ja lieventämisosasto (DDPM) raportoi tänään (4. tammikuuta) yhteensä 239 tieliikenneonnettomuutta, joissa loukkaantui 259 ja kuoli 15, kuudentena päivänä eilen (3. tammikuuta) "uudenvuoden". Seven Days of Danger -kampanjan tieliikenneonnettomuudet.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.