2023 Thaimaan baari- ja viihdetoiminnan sulkemiset ja viinattomat päivät

Haluatko varmistaa, että olet tietoinen kaikista uskonnollisista ja muista vapaapäivistä, jotka Thaimaan lain mukaan sulkevat kaikki baarit ja KIELTÄVÄT alkoholimyynnin vuonna 2023?

No, Pattaya Unplugged on täällä sinua varten. Seuraavat päivät ovat taattuja sulkemispäiviä vuonna 2023. Tämä tarkoittaa, että baarit, viihdepaikat, Gogot jne. ovat kiinni. KAIKKIEN viinan myynti on kielletty. Mikään kauppa, ravintola tai hotelli ei myy laillisesti näinä päivinä.

Yökerhot, elävän musiikin paikat jne. suljetaan. Useimmat turistinähtävyydet, ravintolat, ostoskeskukset, elokuvat jne. ovat auki… mutta EI viinaa myydä näinä päivinä. Taattuja sulkemispäiviä on viisi ja muutama "mahdollinen" päivä. Sulkuajat ovat yleensä 24 tuntia, keskiyöstä keskiyöhön.

Seuraavat viisi päivää ovat taattuja täydellisiä alkoholinmyyntikieltopäiviä. Jos baarit avataan, ne suljetaan myös näinä päivinä:

Maanantai, 6. maaliskuuta - Makha Bucha -päivä, BAARIEN TAAKETTU SULJETTU

Lauantai, 3. kesäkuuta - Vesak-päivä, BAARIEN TAATTU SULJETTU (Huomaa, kesäkuun 5. päivänä on valtion vapaapäivä, mutta alkoholia ei kielletä tänä päivänä)

Tiistai ja keskiviikko, 1. ja 2. elokuuta - Asahna Bucha -päivä ja buddhalainen paaston alku, BAARIEN TAAKETTU KAHDEN PÄIVÄN SULJETUS

Sunnuntai, 29. lokakuuta - Vassa-päivä, buddhalaisen paaston päättyminen, BAARIEN TAAKETTU SULJETTU. Todennäköisesti hallituksen vapaapäivä maanantaina 30. lokakuuta, mutta ei alkoholikieltoa.

Tärkeää on, että siellä on a YLEISVALI tänä vuonna joka todennäköisesti putoaa toukokuussa, vaikka TARKKA päivämäärä ei ole vielä selvillä. Alustava päivämäärä on 7. toukokuuta, sunnuntai. Thaimaan lain mukaiset parlamenttivaalit kieltävät alkoholin myynnin, vaikka äänestyspaikat sulkeutuvat yleensä vain edellisenä iltana.

Yleensä sulkemisajat ovat noin kello 5:6 edellisenä iltana (lauantai 5. toukokuuta) - klo XNUMX:XNUMX, kun äänestyspaikat sulkeutuvat vaalipäivänä, mutta häiritsevät kahden päivän toimintaa.

Lisäksi ennakkoäänestyksen on tiedetty sulkevan baareja ja alkoholimyynnin myös edellisenä viikonloppuna, mutta sitä ei taata. Jos näin tapahtuu, baarit sulkeutuvat lauantaina 29. huhtikuuta noin klo 5 ja avataan uudelleen, kun äänestyspaikat sulkeutuvat sunnuntaina 30. huhtikuuta.

Rakastetun ja arvostetun kuninkaallisen perheen syntymäpäivät, kun taas valtion vapaapäivät eivät ole alkoholikieltopäiviä.

Tämä on työasiakirja, ja sitä päivitetään säännöllisesti.

-=-=-=-=-=-=

Tämän artikkelin alkuperäinen versio julkaistiin sisarsivustollamme Pattaya Unpluggedissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN Media.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/