Yhteensä 1,960 263 tieliikenneonnettomuutta ja XNUMX kuolemaa kirjattiin Thaimaan "uudenvuoden seitsemän päivän vaarapäivän" viiden päivän aikana.

KUVA: Samut Sakorn Social News

Thaimaa -

Thaimaan katastrofien ehkäisy- ja lieventämisosasto (DDPM) raportoi tänään (3. tammikuuta) yhteensä 294 liikenneonnettomuutta, joissa loukkaantui 295 ja kuoli 40, viidentenä päivänä eilen (2. tammikuuta) ‘uudenvuoden” aikana. Seven Days of Danger -kampanjan tieliikenneonnettomuudet.

Onnettomuudet johtuivat pääosin ylinopeudesta (36.73 prosenttia) ja rattijuopumuksesta (23.13 prosenttia). Noin 79.40 prosenttia onnettomuuksista johtui moottoripyöristä.

37.41 prosenttia liikenneonnettomuuksista tapahtui valtateillä. Suurin osa onnettomuuksista tapahtui puolenyön ja 1:00 välisenä aikana (8.50 prosenttia).

Eniten onnettomuuksia ja loukkaantumisia sattui Nakhon Si Thammaratissa (14 onnettomuutta, 17 loukkaantumista). Suurin kuolonuhrien määrä oli Sisaket (5 kuolemaa).

Kaikkiaan viiden päivän aikana (29.-2.) Seitsemän vaarapäivän aikana on sattunut yhteensä 1,960 1,938 tieliikenneonnettomuutta, 263 XNUMX loukkaantunutta ja XNUMX kuolemaa.

Nakhon Si Thammaratilla ja Sakon Nakhonilla on eniten onnettomuuksia (65). Nakhon Si Thammaratilla oli eniten loukkaantumisia (70). Chiang Raissa on eniten kuolonuhreja (13).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.